unmountable boot volume
Moderátor: Moderátoři
- Ivan_Ryger
- Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"
unmountable boot volume
pri tomto sa zastavi nabeh win.
- Ivan_Ryger
- Ivan_Ryger
na stranke microsoftu je to nezrozumitelne popisane, resp. nepopisuju to tam presne.
pri vstupe do recovery console mi akurat ponukne type exit to quit repair console a nasledne ma poziada na zadanie verzie OS na ktoru sa chcem prihlasit, neda mi ziadne moznosti.
Ivan_Ryger píše:len sa neviem dostat cez recovery console do prikazoveho riadku.
Spyta sa ma akurat, na ktoru verziu win sa chcem prihlasit?
Neda mi ziadne moznosti, akurat odklepnut enterom pre zrusenie.
Az se dostanes na vyber OS, tak tam mas oznacene cisly instalace...proste stiskni 1(pokud mas jenom jednu) a dej ENTER
Ivan_Ryger píše:ano, len neviem, ako pokročiť v recovery konzole
na stranke microsoftu je to nezrozumitelne popisane, resp. nepopisuju to tam presne.
pri vstupe do recovery console mi akurat ponukne type exit to quit repair console a nasledne ma poziada na zadanie verzie OS na ktoru sa chcem prihlasit, neda mi ziadne moznosti.
Ten HardDisk budeš musieť naformátovať, pretože Recovery Consolou ten chybný Master Boot Sector asi neodstrániš. Chyba možno nebude vo Windows-e, ale v hardDisku, takže format HardDrive using NTFS file system, ale nedávaj možnosť (Quick).
Tak Hold sa nedá nič robiť, budeš musieť, Reinstall celý Windows nanovo, bohužial.
- Ivan_Ryger
A kutilmile - nelituju tě
- Ivan_Ryger
-
Stan3