GRUNDIG MFW 82-2510
Moderátor: Moderátoři
GRUNDIG MFW 82-2510
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
jano9807 píše:ProsímVás nevie niejto poradit, mám GRUNDIG MFW 82-2510 a horizontálne stiahnutý obraz z oboch strán cca 10cm s poduškovitosťou. TVP mal len horizontálny uzky pás po výmene kondenzátoru C518 sa roztiahol ale len tak ako opisujem. Vie niekto poradit tak abysom nemusel meniť všetky kondenzátory v horizontále. Ďakujem
Zaměřit se především na obvody podušky,pokud jej tento TV má.
jano9807 píše:ProsímVás nevie niejto poradit, mám GRUNDIG MFW 82-2510 a horizontálne stiahnutý obraz z oboch strán cca 10cm s poduškovitosťou. TVP mal len horizontálny uzky pás po výmene kondenzátoru C518 sa roztiahol ale len tak ako opisujem. Vie niekto poradit tak abysom nemusel meniť všetky kondenzátory v horizontále. Ďakujem
Dotaz - máš skutečně tento TVP (jak uvádíš výše), nebo ve skutečnosti tento: Grundig MFW 82-5210/8 DOLBY
To otakarv - nevíš proč by neměl mít obv. kor. )( TVP s těmito parametry: 100Hz, 16:9 - 32", PIP ...
nicmeně je to Grundig Bekojano9807 píše:ProsímVás nevie niejto poradit, mám GRUNDIG MFW 82-2510 a horizontálne stiahnutý obraz z oboch strán cca 10cm s poduškovitosťou. TVP mal len horizontálny uzky pás po výmene kondenzátoru C518 sa roztiahol ale len tak ako opisujem. Vie niekto poradit tak abysom nemusel meniť všetky kondenzátory v horizontále. Ďakujem
kokun píše:jano9807 píše:ProsímVás nevie niejto poradit, mám GRUNDIG MFW 82-2510 a horizontálne stiahnutý obraz z oboch strán cca 10cm s poduškovitosťou. TVP mal len horizontálny uzky pás po výmene kondenzátoru C518 sa roztiahol ale len tak ako opisujem. Vie niekto poradit tak abysom nemusel meniť všetky kondenzátory v horizontále. Ďakujem
Dotaz - máš skutečně tento TVP (jak uvádíš výše), nebo ve skutečnosti tento: Grundig MFW 82-5210/8 DOLBY![]()
Neozýváš se - tak jaký tedy ve skutečnosti máš ten typ