Zesilovač napájený z baterií
Moderátor: Moderátoři
Zesilovač napájený z baterií
Potřebuji totiž vyrobit mobilní zesilovač napájený z interního akumulátoru, o výkonu cca 3W.
Všem předem děkuji za radu a pomoc.
Rudolfos
A kutilmile - nelituju tě
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Reproduktor hodlám použít tento: http://elektro.prodilnu.cz/?p=Repro-102x102x32mm-8ohm/3W,-feritovy-magnet----&v=detail-produktu&id=3128
Napájení by bylo okolo 6V pokud možno spíše ze dvou výkonějších lithiových akumulátoru (samozřejmě ne těch z mobilu).
Díky za odpovědi
- Přílohy
-
P4190150.JPG- (106.33 KiB) Staženo 145 x
-
P4190149.JPG- (106.72 KiB) Staženo 184 x
EKKAR píše:Tady jsou ty moduly - původně je na dolním okraji desky řadový konektor, který už jsem dříve z prostorových důvodů amputoval. Nicméně otvory v destičce jsem zvýraznil červeně a popsal. Na prvním obrázku je modul ještě se svitkovými kondenzátory TC171 v provedení MP (vulgo "hovňáky") - označené zeleným orámováním, které jsou kvalitní jen dokud nepopraská jejich epoxydové tělo - pak navlhnou a jdou do (_!_). Na druhém obrázku jsou na označených pozicích modernější polyesterové svitky.
Nezní to špatně, někde bych možná pár takovýchto modulů našel, a když ne, tak v blízké době bude opět svoz nebezpečného odpadu, takže všude budou fůry starých televizí.
Jen mám dotaz, jaký má ten modul zhruba odběr?