Jašterka a zlé batérie.
Moderátor: Moderátoři
Jašterka a zlé batérie.
Jinak si myslím, že 2,2kW je pro napájení ještěrky málo. Hlavně pro její rozjezd se zátěží.
Takže v podstatě jde o to, dobíjet tu baterku trvale za provozu (tomu spíš vyhovují autobaterie, jen bacha na ten maximální proud, jak už jsem psal). A s centrálou vozit s sebou i nabíječku.
A zase jde o to, co je to za ještěrku - trakční baterie jsou zase lépe přizpůsobené režimu buď nabíjení nebo vybíjení a při nabíjení se obvykle od ještěrky odpojují. Takže si člověk nemusí lámat hlavu tím, co nabíjecímu napětí řekne případná elektronika.
Edit: Saša byla rychlejší.
Nebylo by lepší dát do ještěrky nové baterie? Když se na ní dá spalovací motor, tak se tím ztratí výhody, které má. A to tichá jízda (pokud je ve slušném stavu převodovka) a možnost jezdit s tím i uvnitř budovy (pokud s tím tedy jezdí).
Mimochodem, je to opravdická ještěrka? Tu jsem neviděla už milion let
Ještěrka - elektrické vozítko řízení pomocí dvou pák. Pohyb pák nahoru a dolů způsobuje zatáčení přední nápravy, která je ovšem až za řidičem
Bulharka - elektrické vozítko s volantem, běžně se vyskytující na nádražích v různých modifikacích.
Variola píše:A je to opravdu opravdická ještěrka? To se mi nechce věřit
Ještěrka - elektrické vozítko řízení pomocí dvou pák. Pohyb pák nahoru a dolů způsobuje zatáčení přední nápravy, která je ovšem až za řidičem
Bulharka - elektrické vozítko s volantem, běžně se vyskytující na nádražích v různých modifikacích.
No prosím! A já si do teď myslel, že ještěrkář je řidič vysokozdvižného vozíku, např. DESTA.
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě