WI-FI kamery (možnost sledovat více najednou)
Moderátor: Moderátoři
WI-FI kamery (možnost sledovat více najednou)
mnohokrát sem viděl prodávat kamery s wifi, ale víceméně vždy je přímač jen s jednou anténou a jedním výstupem (resp. 2 audio + video) a schopen přijímat signál jen z jedné z nich - viděl někdo návod nebo něco jak to předělat aby šlo sledovat všechny 4 najednou - mám USB klíč do notebooku se software který mi umožňuje připojení 4 kamer které vidím a nahrávám najednou - když si ale pořídím wifi sadu ztratím tuto možnost .... a kdybych si měl koupit 3 kamery s třemi přímači tak příjdu o možnost dosti malého a mobilního systému. Díky
- kevin_mitnick
Ale to o cem pises, ty sety, to jsou obycejne bezdratove kamery s analogovym nebo digitalnim prenosem. Kazda ta kamera v setu vysila na jinem kanalu a prijmac proste jen podle tlacitek nebo casovani prepina kanaly. Takze bohuzel, jina moznost nez 3 kamery + 3 prijmace (kazdy naladeny na 1 kameru) neni...
- kevin_mitnick
Jelikož s použitím 4 kamer a 4 přímačů se mi objevil nová problém - kamery které se takto prodávaj sou jen na jedinné prekvenci takže by se rušily, a řek bych že je jednodušší něco "splácat" z původního 4 kanálového přímače než měnit moduly v každé kameře a přijímači - což by bylo jednodušší postavit celé od základu na drátových kamerách.
Jinak to co zaslal Honza je víceméně shodné zařízení s tím které bych chtěl upravit - tzn. i mající stejný problém.
... teď si uvědomuju, že sem si asi poplet trochu frekvence a kanály a ten problém s 4mi přímači by nebyl tak složitý ... no tohle bohužel není můj obor a z Wi-fi mám leda tak zkušenosti z počítačové siitě .... ale dík za odpovědi, a případné vyvrácení mé myšlenky Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu