Magická www stránka?
Moderátor: Moderátoři
Magická www stránka?
-
Návštěvník
Hodiny v RTC to taky nějak ovlivňuje? Pokud ne a nepoužíváš ten počítač na řízení hodinek, tak radši pomož dejmkovi s PWM
Operu tu mám paralelně ale na některé věci mi připadá natvrdlá a nezvykl jsem si na ni.
Anonyme, nemáš li co říct k tématu, zdrž se jalovostí a zapal si svíčku za plzeňské vysoké školství a klepej ten svůj plevel někde jinde... díky.
-
Návštěvník
Já mám problémy s prohlížečem - občas mi při zobrazení věcí ve flashy vytíží procesor že mi nejde ani vypnout NUMlock... Takže klidně by to mohlo způsobit zpomalení hodin.
na portálu Seznam.cz ani na email.seznam.cz žádné flash reklamy nejsou, tím méně bulvár, to si někdo možná plete s novinky.cz.
Ale i tak je pravda, že spolu se seznam.cz se otvírá spousta mně nepotřebného balastu který dělá v PC bůhvíco.
Na čtení výblitků o zakřiveném časoprostoru je i stará šunka až moc dobrá, rychlý PC jen na práci
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
flash.jpg- (55.39 KiB) Staženo 90 x
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
Návštěvník
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
http://help.opera.com/Windows/9.02/cs/contentblock.html
(adresy blokovaných prvků jsou pak Documents and set... /... /... / Opera / urlfilter.ini )
Jinak stačí i ten urlfilter.ini si od někoho, kdo to používá dlouho, jen zkopírovat a máš vyřešený i reklamy.
Souhlas že flash se používá převážně na otravování uživatele, ovšem PRÁVĚ PROTO je flashe posledních pár let plnej internet, z čehož vyvozuju že dorostla zřejmě nová generace frikulínů (nebo spíš rovnou z.m.r.d.ů.) kteří mají otravování geneticky už nějak rovnou v krvi
tam kde kdysi byla průzračná html stránka s pár odkazama na galerii jpg., musí být dneska pět animací, hlavní stránka musí dramaticky zahnědnout jak Karlín v sedm večer, pak se tam objeví rotující puntíky a pak milostivě dotyčný jpg... zabít. Používají to už i zmr.díci na ČT.
Co s webovýma stránkama, které jinou než flashovou navigaci nemají. Myslím že je jen otázka času, kdy se bez toho neobejde žádný eshop a weby státní správy atd.