Aiwa NSX-V70 nečte CD ani s novým laserem
Moderátor: Moderátoři
Aiwa NSX-V70 nečte CD ani s novým laserem
tahle věž mi nenačítala CD, takže jsem postupně došel k výměně laseru. S novým je to ale stejné - většinou chvíli načítá a pak "plácne" roztočené CD do měniče, otočí ho a snaží se načítat další. Občas načte počet stop, nepřehraje ale ani sekundu. Připadá mi taky, že načte spíš starší pálené CD, originály většinou ani neroztočí - jako by vadil lepší odraz paprsku...
Propojku na laseru jsem odpájel, hřebenový převod napružil. Můžete mi prosím poradit?
A co ta antistatická propojka?sperny píše:Přívody vypadají dobré, ještě je jednou propískám. Jak poznám, že je spindl špatný, když se CD (na pohled) normálně točí?
Laser jsem kupoval v TS nova. Ještě jsem zapoměl napsat že tam patří KSS210A, ale ten neměli tak jsem vzal KSS212A - je to ekvivalent (nebo by teda měl být...).
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Něco podobného mi dělaly vadné závěsy mechaniky a několkrát byl unašeč posunutý na hřídeli níž než měl být.Taky to dělalo takový psí kusy.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Přívod nepropískáš. Plochý vodič bývá přelomený a to se projeví pouze v určité poloze laseru. A pak to vyhodí chybu a nabere jiný CD. Jedině vyzkoušet jiný.sperny píše:Přívody vypadají dobré, ještě je jednou propískám. Jak poznám, že je spindl špatný, když se CD (na pohled) normálně točí?
Laser jsem kupoval v TS nova. Ještě jsem zapoměl napsat že tam patří KSS210A, ale ten neměli tak jsem vzal KSS212A - je to ekvivalent (nebo by teda měl být...).
- Přílohy
-
Kss210a.jpg- (13.09 KiB) Staženo 133 x