OTF445 - po vymene vn trafa zly obraz
Moderátor: Moderátoři
OTF445 - po vymene vn trafa zly obraz
v OTF 445 odislo vn trafo - skrat k zemi. Povodny typ AT2079/09T som vymenil za HR7589 - TV uz ide, avsak obraz je dost zly.
Cez obraz sa pomaly pohybuje cca 5cm siroky tmavsi pas, a obraz v pravej hornej casti obrazovky ma tvar sinusoidy. Po chvilke sa obraz rozostri uplne rozmaze a o chvilku je zase dobry. Nastavovanie vn trafa nema vplyv. Postupne som vymenil snad vsetky elektrolyty v TV + BU508AF a stale nic.. je to velmi dobra TV a je mi luto ju zahodit.... kde mam este patrat... studene spoje vylucujem, prepajkoval som toho vacsinu...
A v horiz. som mal pri podobnom keramiku? či TR? vadný - bol to sériový člen voči zemi - tu nemám schému a je to dávno..
Apropo, nemám rád takéto kosenie kosou - meniť a pájkovať všetko na čo oči padnú..aj keď je to pracnejšie meniť a pájkovať sa má len to čo je vadné a nie rozkopať celý aparát..samozrejme, je to môj názor
stacilo...
Re: stacilo...
junior299 píše:... Ked som videl bratrancovu TV, co bola v oprave tak vidim, ze stym mali problem aj profi opravari... same prepojky, skoro ako mam ja....tak nic...
No jest-li to nebude náhodou tím, že se v té telce hrabal před tím taky jeden takový...
- BaluSK
- Kontaktovat uživatele:
Re: stacilo...
junior299 píše: Ked som videl bratrancovu TV, co bola v oprave tak vidim, ze stym mali problem aj profi opravari... same prepojky, skoro ako mam ja....tak nic...
Nezmysel, s touto telkou profici v zivote nemali vaznejsi problem...tych par zavad co sa na nich vyskytovalo sa odstranovalo rutinne,samozrejme za predpokladu ze sa neodstranovala iba zavada,ale aj pricina zavady....