Tiskárna HP930C přestala reagovat...

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ferda136

Tiskárna HP930C přestala reagovat...

#1 Příspěvek od ferda136 »

ZDRAVÍM .... Mám ingoustovou tiskárnu HP LaserJet 930C, roky chodila OK, včera se mi stalo že jsem asi nakřivo založil papír, tiskárna ho sice vzala - celý ho zmačkala a "kousla se". Po pár min. se mi podařilo papír dostat ven, (i za pomoci tlačítka pro posun papíru) ale tiskárna už nereaguje. Netiskne - nereaguje na test (z Windows) - nereaguje na příkaz " vyčistit tiskové kazety,ani se sama nezapne příkazem "Tisk" jako vždy, restart nepomohl CO SE S NÍ MOHLO STÁT???....DÍKY ZA RADY
cikan

#2 Příspěvek od cikan »

zdravím ferdu,
mám stejnou tiskárnu a stalo se mi přesně totéž, když jsem potřeboval dotisknout pár stránek na prázdnou ČB náplň (papír našikmo). Po násilném vyjmutí zežmoulaného papíru taky přestala komunikovat, navíc se po vypnutí po určité době sama spouštěla, ale netiskla.
Vypadalo to, že ji vyhodím, ale měl jsem už koupené obě cartridge - tak jsem je vyměnil a tiskárna od té doby funguje normálně. Tak zkus taky vyměnit náplně. Pokud to nepomůže, zkontroluj jestli se něco neulomilo nebo neposunulo - při zakousnutí vydávala ta moje tiskárna velice nezdravé zvuky (asi 4 sec než jsem ji stačil vypnout).
Nepíšeš, je-li tiskárna úplně "mrtvá" nebo se alespoň rozsvítí zelená LED po ručním zapnutí.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“