domácí vodárna nebo spravit starý darling ?
Moderátor: Moderátoři
- tatramacek
domácí vodárna nebo spravit starý darling ?
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Pokud čerpadlo neseženeš, tak je asi jediným řešením koupit tu "domácí vodárnu" ale na 20m studnu musíš koupit ponornou, protože ty obyčejné mají sací výšku jen do 6m.
Čerpadlo bys podle mě měl sehnat, protože na něm nebude nic speciálního, pokud je zbytek ATS-ky v pořádku, tak to vyjde levněji než celá nová ATS-ka.
to Andrea , frekvenční měnič ? ten tam nemám
trubka ze studny je dlouhá cca 15m a čerpadlo je jednofázové. Vzhledem k tomu, že můj dvorní instalatér už léta, místo darlingů dělá tohle řešení a má ho osvědčené tak to funguje i jinde.
- tatramacek
Jde o to že darling a jeho přívod vody by šel do domu po babičce ( praní,auto,zahrada) a k našim by šla klasická voda z vodovodu. Můžete mi sem někdo hodit link s nejvhodnějším čerpadlem.. Ono totiž to čepradlo bylo už jedno spravované a převíjené... Ale vydrželo fungovat tak dva možná tři roky. Zajímavé je to zařízení které hlídá výpadek fází.. To se dá dokoupit nebo je to část čerpadla. Díky. H.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tomasjedno
http://www.regulus.cz/expanzni-nadoby-p ... -vodu.html
Ono ale to chce o tu membránu trochu pečovat - obřas zkontrolovat, kolik je tam vzduchu, na což se většinou dlabe. Membrána nabodnutá na ventilek dlouho nevydrží.