no lada poziva len plavak.... http://avtoelek.ru/catalog/a-5.html tak zskus BMW alebo audi , tam to je nejako spec iriesene.... mozno pouzitim ir svetla sa presvecuje olej neviem....
U BMW nevim. U Audi bude to co jsem dal v odkazu. A dělá to Bosch takže beztak to bude i u toho BMW. Celkem by mě zajímalo jak to funguje. Hlavně jak zjistí že je olej KO.
BMW ma plovak. Vim ze nejaka znacka pouziva nebo pouzila jakoby normalni merku ktera se normalne strcila do motoru a na jejim konci je konektor kterym se pripojila k systemu. Otazka je jakym zpusobem to merila a taky (pokud by se to kompletne nedalo pouzit ) jestli by se to dalo vyrobit. Nejjednodussi by byl system - dve elektrody vedle sebe a zkratovat je kapalinou, jako to jde u vody - ale nejsem si jisty jestli je olej vodivy (bohuzel to ted nemam jak overit)
Jsem "odborník" bezpečně rozeznam 12V od 220V a to pouhym dotykem.
No, já mám teď auto, sice ojetý má 135 tisíc km, ale olej od výměny do výměny nemizí. Ale i kdyby mizel, tak je tam měrka a čas od času je možný na ni mrknout. Nač si komplikovat život?
Kdyby to bylo jen o zvednuti kapoty tak bych to taky neresil, ja musim vsechno co mam v kufru ( a ted v zime tam mam dost veci ) vyndat, zvednout calouneni otevrit poklop a zmerit. Nejde mi o mereni vysky hladiny ale o indikaci minima, treba kdybych zapomel
Jsem "odborník" bezpečně rozeznam 12V od 220V a to pouhym dotykem.
Ten ruský plovák bys měl nejsnažší. jenže stejuně bys musel sundat vanu, zjsiti výšku hladiny v normálu a provrtat ji a dát tam ten plováček tak aby nikde ničemu nepřekážel. Musím potvrdit že je to oprvdu dobrá věc ten snímač. Sám ho mám a už mě dvaktrák "buzeroval"