mAh kontra Ah
Moderátor: Moderátoři
mAh kontra Ah
mám dotaz. Nejsem profesionál ani amatér, o elektřině vím jen pár základních věcí. Chtěl bych se zeptat jak je to s jednotkami mAh a mA. Jde mi o to, za jak dlouho se vybije baterie, která má 230 mAh, jestliže bude napájet 1 LED, která má 10mA.
Díky za jakoukoliv odpověď
Kvůli takovým reakcím,jakou jsi předvedl se spousta začátečníků,kteří by se mohli vypracovat,bojí zeptat. Je to dotaz jako každý jiný,takže pokud nechceš odpovídat,tak mlč.mi-ro píše:Teoreticky 23 hodin, zase tak stupidní otázka, že mi to připadá jako provolace.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- feliz_navidad
- feliz_navidad
To máš naprostou pravu,že vlastní prací a studiem se člověk nejlíp vypracuje,ale pokud se na něco zeptá,tak je naprosto 🤐 mu říkat,že je to stupindí dotaz.Každý dotaz je položen proto,že tomu tazatel nerozumí a těm znalejším připadá jako stupidní jen proto,že oni už jsou dál v dané oblasti. Proč to,ale tazateli dávat najevo stačí mu poradit nebo jen mlčeti. Někdy mne to ponižování ze strany těch,kteří už zapoměli,že se kdysi také museli ptát,strašně rozohňuje.feliz_navidad píše:Aniž bych se chtěl kohokoli dotknout, nevypracuje se pokládáním dotazů, ale vlastní prací a studiem.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- feliz_navidad