Sháním návod budíku LCD

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Joe7

Sháním návod budíku LCD

#1 Příspěvek od Joe7 »

Sháním návod pro LCD budík Model-4712, ART.NO.7020. nic jiného na něm není napsáno. Je řízený radiem (DCF). Koupil jem ho v bazaru, umí i měřit bezdrátově venkovní teplotu - pokud seženu čidlo na 433 MHz.
Díky
Již jsem to sem dával jednou, pokud je to proti pravidlům, admin ať to smaže. Díky
Přílohy
t_bud_002_961.jpg
(27.97 KiB) Staženo 2 x
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Kolik to v bazáru stálo? To čidlo totiž budeš shánět dost těžko. Všechny sice pracujou na 433Mhz ale každá souprava má jiný přenosový protokol. Stačí zapnout v aglomeraci scaner a poslouchat na 433 a to je koncert. Já jsem podobný hodiny bez čidla koupil v Lidlu za 50,- protže to čidlo jim někdo čornul. Hodiny s DCF chodily dobře, vlhkost a vnitřní teplotu to měřilo ale za cca půl roku byly v kopru tři alkalický tužkovky. Pak jsem zjistil, že vnitřní přijímač na 433Mhz stále běží, dokud nenajde signál z vysílače. Když se spárují, přijímač se zapíná jednou za 72 sec na malý okamžik. To byl důvod vybíjení baterek. Po odpojení vnitřního přijímače tam jsou baterky asi tři roky a bez problému.
..to bude jen ňákej odpůrek
Joe7

#3 Příspěvek od Joe7 »

Budík nebyl drahý, mám jej již asi 4 roky, funguje nádherně, baterky drží i více než 1 rok. myslel jsem, že v návodu bude popsán typ čidla a jeho oživení. Mám též meteostanici a vím, že to musím oživovat přesně dle návodu. Jo cena byla tehdy 250,- Kč a novýstál více jak 2000 Kč.
Pokud nebudu mít návod, tak měření teploty asi neoživím. Každopádně děkuji za Tvoje infrmace.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“