Oprava sluchatek
Moderátor: Moderátoři
Oprava sluchatek
zlomil se mi (zrejme) kablik u sluchatek nad jackem. Myslim, ze by stacilo zkratit snury a nasadit novy jack.
Shanim bud sikovneho cloveka, ktery mi to opravi nebo nejaky servis.
V Brne.
Dekuji.
- frantajetel11
Tech petikorun byl pekny kornout a protoze ten zvuk z nich je furt super, nejaky ty dalsi petikoruny do toho rad vrazim.
Yarda1 píše:Co je to za sluchátka, jaký je to kablík? Setkal jsem se i s kablíkem co nebyl dělaný jako dva stíněné vodiče ale jeden mnohažilový a ty žíly měly různobarevnou izolaci podle toho kam byly připojené. A to by pak byla piplačka. Pokud jsou to sluchátka co se jich dostane za pět korun kornout, tak je to snad škoda práce.
- Artaban001
Tahle snura je kratka, jenom ke krku. Pak mam jeste druhou cast, od krku do kapsy a prehravace.
Artaban001 píše:pokud mi na nějakých sluchátkách záleželo, opravil jsem je pomocí jiných levných, ze kterých jsem demontoval šňůru i s jackem. Napajovanej JACK za pár korun rozjebe zdířku. Je to pracnější, ale zase mám jistotu, ze si nepokazím MP3 přehrávač, nebo můj již historický Walkman SONY-AIWA ze "solid state" elektromotorkem.
- xxxEDISONxxx
- Bydliště: Šumava Prachatice tady je svět ještě normální v zimě bílý sníh v létě vedro ...