A ještě jednu otázku, pokud už někdo tyto trubice měnil - z jakého materiálu jsou kontakty patic, do kterých se trubice zasouvají, připadá mi, že je to nikl, ale jistý si nejsem - potřebuji vědět, jakou chemii si k tomu mám přikoupit, nové trubice tam budu muset přiletovat... Díky
TV Sharp, nová CCFL trubice, nazelenalé světlo
Moderátor: Moderátoři
- Philip_Fry
TV Sharp, nová CCFL trubice, nazelenalé světlo
A ještě jednu otázku, pokud už někdo tyto trubice měnil - z jakého materiálu jsou kontakty patic, do kterých se trubice zasouvají, připadá mi, že je to nikl, ale jistý si nejsem - potřebuji vědět, jakou chemii si k tomu mám přikoupit, nové trubice tam budu muset přiletovat... Díky
- Philip_Fry
- Philip_Fry
- standamajka
talent píše:Neskúšal niekto aspoň na jednu stranu neorigo trubice nabastliť pôvodný odstrihnutý konektor z vadnej trubice,keďže sa horšie spájkuje a je tam aj špatný prístup.
Já to běžně odstříhám a naletuji ale problém je vtom že pokud se použijí trubice z AME je opravdu nutno vyměnit všechny a i tak je obraz do zelena
- standamajka
Když to budu muset vše vyndat a zase odletovat konce z trubic tak budu pěkně naštvanej.
- standamajka
- Přílohy
-
P1140006.jpg- (112.2 KiB) Staženo 232 x
- standamajka
CCFL30700IWOK, barva bílá
Sada 10 trubic pro kompletní výměnu v přístrojích LC32D44E kde je použito trubic RLMPLA029WJN1. Náhradní trubice nemají na koncích patici a je nutno je přímo naletovat, ověřený postup spolehlivé a jednoduché montáže je uveden v návodu.
A nejsou zelený jsou bílé jenom já vidím zeleně a prodali jich již stovky a nikdo si neztěžoval no co dodat.Jinak je chci objednat zde 100 ks za 8500,-Kč akorát řešim clo protože z číny jsem nic nebral.
http://www.lcd-chip.com/ClassShow200.aspx