CTV 2130 TXT - iskrenie VN trafa
Moderátor: Moderátoři
CTV 2130 TXT - iskrenie VN trafa
Myslíš, že z něj teče snad voda?! Tam je milej zlatej (by vočko) 30 kV!!! To nezalepíš! Zkoušel jsem polystyren, sklo, slídu A NIC!!!
Zalep...
Zkus si tam strčit prst (to radši nezkoušej)!!! Víš, co to blbý tráfko dělá za rány?!
Jak říkám: to trafo vytáhni, dej tam nový a až pak to zkoušej. Bez něj to nepůjde a se špatným taky ne.
Mezitím Ti zkusíme sehnat schéma.
Prej zalep...
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
-
213.194.221.11
metalgod píše:Zalep?!
Myslíš, že z něj teče snad voda?! Tam je milej zlatej (by vočko) 30 kV!!! To nezalepíš! Zkoušel jsem polystyren, sklo, slídu A NIC!!!
Zalep....
Zkus si tam strčit prst (to radši nezkoušej)!!! Víš, co to blbý tráfko dělá za rány?!
Jak říkám: to trafo vytáhni, dej tam nový a až pak to zkoušej. Bez něj to nepůjde a se špatným taky ne.
Mezitím Ti zkusíme sehnat schéma.
Prej zalep...
Zkoušel jsi špatně a špatně i radíš. NYKE má pravdu. Zdar.
NYKE píše:Trafo zalep,vyměnit ho můžeš kdykoliv a zjisti co máš dalšího vadného,jestli je to rentabilní a kolik do toho chceš investovat.Třeba budeš mít štěstí a jen to trafo.Držím palce.
Ja mam podobny problem na jednom trinitrone DELL a je mi luto ho vyhodit, lebo inak ide celkom pekne, len si striela. Cim si to zalepil? Skusal som Dentacryl, ale nepomohlo.