Samsung kies
Moderátor: Moderátoři
Samsung kies
- pocitujlasku
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- pocitujlasku
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Mel jsem jeste nejaky programek pro prenos kontaktu mezi mobily, ukazaly se fotky pripojenych telefonu mezi kterymy byly 2 sipky udavajici smer prenosu. Na kterou si kliknul, tam se kontakty prenesly. Zvladla to i moje matka
Bohuzel ale uz nevim jak se to jmenovalo.
termit256 píše:Samsung jsem nikdy nemel, ale u mobilu ktere jsem pouzival tyhle jejich programy fungovaly vzdy nejak podivne a nevyzpytatelne a tak jsem je vicemene nepouzival. Zkus MyPhoneExplorer. Daji se tak jednoduse vytahnout kontakty, sms... synchronizovat s outlookem apod.
Mel jsem jeste nejaky programek pro prenos kontaktu mezi mobily, ukazaly se fotky pripojenych telefonu mezi kterymy byly 2 sipky udavajici smer prenosu. Na kterou si kliknul, tam se kontakty prenesly. Zvladla to i moje matka
Bohuzel ale uz nevim jak se to jmenovalo.
Skus prosim pohladat ten jednoduchy program, ktory spominas. Stiahol som si predtym aj ten MyPhoneExplorer. Chcel som sa pripojit cez USB kabel, pise V USB porte nie je ziadne zariadenie. Jedna sa o telefom Sony Ericsson X10 mini a potreboval by som nejakym sposobom vytiahnut kontakty. Vdaka.
Naposledy som si robil na mojom telefone zalohu s verziou 2.1.0.11095_121_6 a s tou sa to podarilo. Cez SIM je to obmedzene, pokial sa jedana ako v mojom pripade o viac ako 700 kontaktov. Toto iste riesim teraz aj s tym Sony Ericsson.