Zdravím.mám na aute namontovaný naviják 12V a teraz mi ide ale strašne pomaly a nejako smrdí(ako keby niečo horelo vo vnútri).Tak som ho rozobral.kontroloval som vinutia(stator aj rotor) multimetrom(vyzerajú byt ok).uhlíky-sú ok.na pohlad nevyzerajú vinutia zhorene,ale nejako to divne páchne...vydel som vela zhorených motorov,ale tento je iný(aspon tak mi pripadá).Ked zapojím samotný motor bez cievky a prevodovky na akumulátor tak sa rozbehne po chvíli spomalí a potom spomaluje až sa zastaví.rotor-horúci,stator-studený.ked ho zapojím zase na napetie nič-nejde.ked rukou trochu potočím rotor sa chytí a ide ale pomaličky...proste neviem.Máte niekto nejaké skúsenosti s všeobecne s motormi?dakujem
uz som opravoval starter ktory mal roztaveny a vyteceny cin na komutatore (konce cievok po par otackach nemaly vodivy kontakt s lamelami komutatora), po chvili ked to vychladlo to zas dokazalo chvilu tocit
ale ked pises ze rotor je horuci - tak je v ...
a ako mám zmerat najlepšie medzizávitový skrat na rotore?niektory čo som čítal na nete píšu že sa to len tak nedá presne určit,iný píšu že multimetrom,ja som počul že aj cez žiarovku(230V)nejako zmerat...čo vy nato?
Zase je více možností . Nejsem přesvědčen , zda se jedná čistě o seriový motor a potom i stator u těchto výkonů ti po připojení zajiskří . No a druhák , může bý přerušené vinutí a proud "běžel" jen půlkou rotoru .