Aliexpres
Moderátor: Moderátoři
Je potřeba si ohlídat, že ne každý prodejce prodává kusová množství, což se dá odfiltrovat hned při výpisu. Příjemné je, ale hlavně u spotřebního zboží, že mnoho prodejců má v nabídce dopravy možnost Sweden post, což jsem jednou vyzkoušel při nákupu za cca 30Euro, a je to dobré, balíček byl odeslán skutečně ze Švédska (EU), neboli nehrozí žádný opruz od celníků ohledně CLA a DPH.
Dodací lhůty u mě pokaždé cca 4 týdny, ale mám dost intenzivní tušení, že minimálně půlku má na svědomí Česká pošta 120 (celnice Praha).
Platba přes internet platební kartou, rychlé, spolehlivé. Obecně je dobré ji mít standardně zamknutou a povolit platbu těsně před transakcí a potom zas ihned zamknout.
U mě tedy zatím Aliexpress 100% ano!
- pocitujlasku
Plati sa tam kartou, po objednavke a zaplateni peniaze drzi aliexpress, a obchodnikovi ich da bud po 40-tich dnoch, alebo po potvrdeni prijatia tovaru.
Zatial mam max. spokojnost, aj ludia z mojho okolia, ako pisali davaj si pozor na kusove mnozstva a postu zadara (ponukaju aj platene, a to vtedy skutocne pride tovar aj do tyzdna).
dear,
just now i send the photo to that company.
they want me to send it back to him.
then he will compensate it.
could you send it back to me? z cehoz jsem pochopil ze pokud sklo neposlu ze penize nebudou a posledni
dear,
good day,
i give you full refund.
could you give me 5 star?
thanks
ze chce 5 hvezd, coz ma momentalne smulu.Jo a dneska uz je napsano Dispute Finished. K te predposledni zprave. A ted co dal. Tady jsem se docetl ze Aliexpres drzi 40 dni penize a pote, pokud je vse ok je posle prodejci. Jak to ale bude tady. Musim poslat sklo prodejci. Nebyt to nekde v cine a k tomu rozsypany caj tak v tom potiz nevidim. Dekuji za odpoved.
- pocitujlasku
Poslal som im foto (sklo uplne ine, a tiez rozbite), dali mi 2 moznosti: poslat spat a ziskam 100% sumy, alebo si ho necham a daju mi 80%. vzhladom na postovne som bral druhu moznost, a skutocne mi prislo na ucet 80% sumy.
Ked som neskor bral od ineho predajcu, tak to mi prislo v 100% stave.
Peniaze drzi aliexpress az do doby, kym bud neuplynie doba na dorucenie, alebo nepotvrdis prijatie.