Kde koupit bílý cuprex
Moderátor: Moderátoři
Kde koupit bílý cuprex
Nechci to stříkat, jako to dnes někteří dělají, při pájení bych mohl na to doplatit.
- Přílohy
-
P1070887.jpg- (167.49 KiB) Staženo 142 x
Kromě toho, barva kuprextitu má na výsledný zvuk jen zanedbatelný vliv. O něco zřetelnější basy a o málo průzračnější výšky. Ale většina lidí to nepozná.
Chtěl bych si pro začátek postavit DPA110. Originální desky byly bílé sice do smetanova s potiskem, ale toto se mi zdá mnohem více podobné než tam dát obyčejný cuprextit do zelena. Předlohu pro potisk mám, ale to je nákladný a kvalitu zvuku nebo hodnotu zesilovače to nezmění. Hlavně bych chtěl desky nechat udělat u kohouta a ten potisky myslím ani nedělá.
Kupříkladu modrý, protože odráží/propouští světlo vyšších frekvencí a vyšší energie, dokáže třeba z MBA810 vytáhnout klidně 7W. Já měl naopak tu smůlu, že jsem měl grafickou kartu na červený DPS, proto taky nebyla tolik výkonná a po pár letech se pohnojila. A vůbec nejlepší jsou ultrafialový nebo rentgenově zbarvený desky.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli tyhle bílý u nás seženeš, ale můžeš se kouknout u Číňanů, třeba na DX.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
VF kuprextity, ale je to přímo od výrobce. Takže když si to někdo
nastříká pak to vliv nemá.
Podle barvy lze poznat na jaké VF pásmo lze ještě ten kuprextit použít jestli
se hodí třeba na výrobu satelitního konvertoru.
Pravý bílý kuprextit by měl být právě pro satelitní zařízení.
Teflonové dielektrikum, asi to nejlepší, co může být a taky většinou nejdražší.
Horší, že může jít o padělek od Číňanů, který teflon neviděl.
MetalGod píše:, který v Pardubicích vyrábí UMA.
UMA ještě existuje a něco vyrábí? Areál UMA sice v Semtíně stále je, ale nikoho, kdo by vyráběl Umacart či textit pro plošáky jsem tam vloni nenašel. Pouze se dozvěděl, že prý padla na hubu už před cca 10 lety, kdy jim EU kvůli fenolu či jinej svinstvům zakázala vyrábět.
Jirka
Umakart už asi moc populární nebude. Dělaly se z něj především tišťáky starých televizí. Třeba OTF nebo Orava. Nebo je z něj většina tišťáků počítačových zdrojů.
Textit už je o něco lepší a dají se z něj dělat mnohem tenčí plošňáky. Jak už tu někdo psal bílý Textit není bílý. Je takový mléčný a prosvítá struktura.
Pak jsou zde folie přímo na hliníku. To se používá v osvětlovací technice.
http://www.lamplexce.cz/produkty.html
...aha...tak už změna:
Na Vrtálně 79,
530 02 Pardubice