Občasné zmizení indikace nepřečtených příspěvků
Moderátor: Moderátoři
Občasné zmizení indikace nepřečtených příspěvků
občas se mi stane (naposledy zrovna teď před minutou, proto sem hned píšu), že po návratu z nějakého vlákna, který si přečtu, zpět na hlavní stránku mi zmizí všude barevný ikonky nepřečtených příspěvků ... kompletně na všech sekcích a vláknech. Samozřejmě bez jakéhokoli kliknutí na některý z odkazů "Označit všechna témata jako přečtená" ...
Dělá to i někomu jinýmu? A dá se s tím něco udělat?
Lump
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Na straně uživatele to může být program, co čistí počítač (cookies atd.), na straně EB se mohou smazat starší SSID, které odkazují na přečtená témata (ovšem tohle je velmi zjednodušený výklad, aby mě zas někdo nenadával, že všechno je jinak...)
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já bych prostě pro ty nepřečtený příspěvky nastavil pevnou lhůtu "podržení v nepřečtenejch" - pak by se teprve překlopily na přečtený bez ohledu na to, jestli jsem je otevřel nebo ne. 24 hodin je málo, přikláněl bych se k intervalu v rozmezí 1 týden až 1 měsíc. Co bych si nepřečetl sám hned, to by dál "bylo žlutý" - až dokud bych to buď nepřečetl třeba při přespříští návštěvě fóra nebo dokud by "neprošla doba trvanlivosti" - a pak by příspěvek automaticky mohl zmizet ze seznamu nepřečtenejch. Další možností by samozřejmě zůstalo tlačítko "Označit všechna témata jako přečtená" = manuálně ukončit "trvanlivost" všeho nepřečtenýho a začít od nuly.
Někdo namítne, že mám seznam "vaše příspěvky" kde to nemizí - jenže to jsou vlákna, kam už jsem přispěl - v těch Nepřečtených jsou i nový dotazy, na který bych mohl odpovědět nebo si je aspoň jako novinku přečíst, kdyby mi okamžitě nezmizely.
Prostě ta "trvanlivost" udržení na seznamu nepřečtených příspěvků by mohla a MĚLA bejt delší, respektive by to udržení na seznamu nemělo ukončovat odhlášení účastníka. To je asi největší renonc, kterej mě na webu Bastlírny ale stolicuje prakticky od samotný registrace = dneska už bez pár dnů 10 let!!!!!!!!!! NEZNÁM ŽÁDNEJ DALŠÍ WEB, KDE BY SE TAKHLE "ZMIZÍKOVALY" NEPŘEČTENÝ TÉMATA POUHÝM ODHLÁŠENÍM!!!!!
A kutilmile - nelituju tě
Neodhlásí mě to, jen je "newposts" prázdný.
Já bych spíš navrhoval statický výpis všech vláken, ve kterých se v uplynulém období (minulý den, týden, měsíc a celý rok) objevil alespoň jeden nový příspěvek, seřazený podle čísla vlákna.
Seznam by začínal těmi největšími skokany a končil (samozřejmě) posledním založeným vláknem.
Po vygenerování (v Pondělí kolem 3. hodiny v noci) už by databázi nezatěžoval.
Á propós: PHP neumím.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně kvůli EKKAROVI, aby si šetřil stolici na horší časy...
Doporučuji se odhlásit a znovu přihlásit.
Uvidíme...
- Přílohy
-
EB_chyba.png- (194 KiB) Staženo 317 x