Wifi WebServer
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Wifi WebServer
na youtube jsem našel video postup jak si vytvořit Wifi webserver https://www.youtube.com/watch?v=rVbnnEMDSvU a na aukro jsem vyděl wifi modul který není až tak drahý Modul ESP-12 ESP8266 Wifi http://aukro.cz/modul-esp-12-esp8266-wi ... 99886.html ale jsou tam patrné rozdíly tak nevím stoprocentně jestli je to ten tíž modul.Další věc na videu je použitý převodník USB na sériový ten nemám ale mám datový kabel s mobilního telefonu Siemens A60 tak TXD a RXD mají logiku 3V6 tak jestli se to dá použit díky za rady
- ross4435897
Funguje to skvele, zkousel jsem na tom wifi-ovladany spinac ... a za par kacek je to docela prdel. Ovladani pres AT me prislo takovy tezkopadny, programovani pres LUA je mnohem lidstejsi ... Ono, vic nez WEB server, me to spise zajimalo jako jednoduchy, vzdaleny, a pres wifi ovladany prvek, tak asi necekej zadne prekotne funkce ... na to je dozajista lepsi Raspberry PI. Chtel bych si jeste pohrat s tou LUA I2C knihovnou/sbernici, a pres ni to propojit s MCU, ale nemam cas ...
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
kdyz umis psat tak urcite umis i cist , takze si stahni datasit od ESP8266 a najdi si tam jaky je maximalni vstupni napeti...ještě bych potřeboval se ujistit jestli bude ke komunikaci a nahrání firmware stačit ten datový kabel od mobilního telefonu simens A60 který mám nerad bych pořizoval převodník z USB na COM díky
vyber si jakej chces , kterej ti vyhovuje, drahy sou stejne vsechny
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Ten Wifi modul mám doma http://aukro.cz/modul-esp-12-esp8266-wi ... 99886.html ale teď řeším pinový adaptér viz příloha chci to udělat tak že půjdu do copycentra ze souborem PCB.pdf a nechám to vytisknout na foto papír na laserové tiskárně a na kuplextit si to nažehlím a vyleptám jen mě nesedí rozměry tišťáku ať dělám co dělám nemohu docílit v programu Proteus 8 PCB Layout jestli to není tím že to tisknu na ingoustovce díky za postřehy
- Přílohy
-
PCB.pdf- (5.92 KiB) Staženo 108 x
-
adapter.jpg- (205.36 KiB) Staženo 97 x
-
$_12.JPG- (23.04 KiB) Staženo 112 x
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
FHonza píše:A nemáš při tisku z PDF nastavený přízpůsobení velikosti stránky ? Musíš zvolit "Skutečná velikost".
Já jsem se špatně vyjádřil v podstatě velikost rozměrů souhlasí ale spíš jde o rozdíly prakticky žádné příklad na jedné straně je 8 vývodů 4 vývody souhlasí ale další už tak ne rozdíly jsou tam v desetinách milimetru.U mě je to složitější že já se nemohu sebrat a jít si to vytisknout do copycentra na zkoušku protože se nedostanu z domu z důvodů invalidity já to to potřebuji na sto procent aby to sedělo na prví pokus i s tým budu mít veliké problémy se¨nějak dostat do copycentra a kupovat laserovku se mi nechce k vůli pár tištákům co budu v budoucnu potřebovat jestli vůbec.díky