Vytížení CPU - svchost.exe
Moderátor: Moderátoři
Vytížení CPU - svchost.exe
Díval jsem se na tento problém a pokud tomu rozumím, je to více méně součást windows, jakýsi kontejner, který má průběžně stahuje všechny aktualizace. Takže co s tím ? Mimochodem, nabízi se mi ke stažení aktualizace, ale po odsouhlasení se nestáhne vůbec nic.
Jinak se dá v Centru zabezpečení ty aktualizace "urgovat"- stále zadávat možnost "zkontrolovat aktualizace".
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
ALe jinak co jsem přeinstalovával ten NB nedávno, tak dokud se všechny aktualizace nestáhly a nenainstalovaly, tak to bralo 2GB paměti a kolem 50% procesoru (i když to bylo Lenovo, tak to nebylo až takové ořezávátko- 4GB RAM, nějaký dvoujádrový Intel, ne Celeron).
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Artaban001
Na 4-jadrovem Xeonu to trvalo par hodin, na slabem netbooku s Atom procesorem jsem po reinstalaci systemu daval aktualizace dohromady 3 dny - otresne.
Doporucuji sluzbu windowsupdate pres services.msc hodit na rucni spousteni. Tak se nespusti automaticky pri startu OS a nebude otravovat. A pokud clovek chce, tak si updaty muze obcas zkontrolovat pres ovladaci panely sam.