Philips 21PT1542/58 vertikál
Moderátor: Moderátoři
Philips 21PT1542/58 vertikál
Než se k němu vypravím, hodila by se mi informace o osazení vertikálu (případně schéma modulu vychylování).
- Přílohy
-
Snímka0130.jpg- (101.1 KiB) Staženo 139 x
PS: to napájanie podla schemy má byť 39V ale ja mám 41V a to že je to osvetlené len v strede som dnes zistil nie je spôsobené asi vertikálom samotným lebo roztiahnuť a stiahnuť sa obraz dá aj v tomto smere ale to čierne je akoby potlačenie šumu do čierna takže problem som zrejme hladal na nesprávnej strane.zrejme to bude niekde na ceste obrazoveho signálu.
PPS: To že vertikálom to nebude som zistil podla toho že ked so pridal na vertikal rozmere tak som mal hore aj dolu biely pásik široký asi 5 mm a pod ním čierno až na ten stred a pod stredom zasa čierno a na spodku zasa 5 mm pásik bielej.
Posíláš nám fotky obrazu, který je zmenšený vertikálně a při tom se roztáhnout dá.
Udělej to takhle: přidej Ug2 ať jsou vidět zpětné běhy, potom zvětši vertikální rozměr na normální velikost (zpětné běhy po celé obrazovce) a Ug2 opět zmeši. Tohle foto tady mělo být. Pokud je obraz pouze zatemněn, bude závada jinde. Kontrola sand castle (pokud tam je) atd.
PS: Nedá sa ovládať ani dialkovým ani tlačitkami na TV, LEDka nereaguje
stale svieti na červeno plným jasom. nemôžem nájsť jeden elit s označením 2620 ktorý by mal isť na RESET procesoru ale nieje tam vôbec osadený, skusil som podla schemy externe pripojiť 2u2/50V ale nič sa nestalo.