K uzavřenému příspěvku o kvalifikovaný odhad NTB.
Moderátor: Moderátoři
K uzavřenému příspěvku o kvalifikovaný odhad NTB.
Já to vlákno nechal zamknout z jednoho jedinýho důvodu - ne aby se tam nemohlo diskutovat o míře opotřebování vzhledem k věku NTB, ale protože se do něj s odpuštěním začal se svýma mentálníma potratama montovat Ten, Kdo Je Na Bastlírně Na Vlastní Žádost Ignorovanej ...californ píše:K uzavřenému příspěvku o kvalifikovaný odhad NTB.
....
Můj notebook je starý 1 půl roku a je úplně,jako nový.Používám od začátku externí klávesnici myš,monitor a 7násobný USB robočovač.
....
Samozřejmě, pokud mám laptop a používám ho jen položenej na stole s externím moňasem, kláboskou, hlodafcem a trvale napájenej adaptérem, pak v podstatě používám desktop a nepotřebuju NTB - vlastně jsem vyházel kupu lováčů woknem, protože proti výkonově srovnatelnýmu desktopu jsem dal za přenosnej komp asi 1,3x tolik oběživa a ještě jsem musel obětovat možnost náhrady nebo upgradu komponent, ale vlastně jsem se vzdal jeho hlavní devizy - snadný přenosnosti a aspoň dočasný nezávislosti na síťovým napájení.
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
termit256 píše:Takhle notasy pouzivaji hlavne zenske. Notas nikdy neopusti stul, kdyz se zeptam proc si nekoupi desktop, pry kamosky maj taky notasek a ta bedna je nejaky stary kram ktery si uz nikdo nekupuje a ze nechce byt za blbku
Desktopy PC jsem používal od roku 1995.Od té doby jsem do nich investoval cca přes stotisíc Kč i více.Poslední "bednu"jsem hardwardově i SW inovoval 5x.Pak jsem si řekl dost,zkusím "not'as",ale na 15''špatně vidím i se třemi brýlemi,co mám na čtení i dálku,tak používám monitor 22''.Jsem tak zvyklý s tímto ovládáním léta a peněz také už moc nezbývá.Takže asi tak.Už jsem starý IT pardál.
Já od roku 1999 používám Compaq Deskpro, P III 1000 MHz, běží bez problémů dodnes. Jen internet již není, co býval. Kdyby nebylo těch Flash hovadin, co tak nepříjemně krmí procák prací, vůbec bych si nevšiml jeho zastaralosti.