Z běžného disku se stal dynamický disk - co s tím?
Moderátor: Moderátoři
Z běžného disku se stal dynamický disk - co s tím?
Bohužel dnes jsem si chtěl pustit film a koukám že disk s nimi prostě není! Jeden z tří mých SATA disků není vidět! Mám jeden kde je C + D, druhý E a třetí s filmy a hudbou F
F je sice vidět v XP ve "Správě disků", ale ne nahoře, ale jen v dolní části tabulky, a je u něj psáno Dynamický, nečitelný bez jakýchkoli dalších údajů.
Hodně mně mrzí je že má 1TB, a minimálně z poloviny ale spíš víc je nacpaný hudbou, filmy a seriály, některé filmy jsem docela pracně lovil kdesi na netu protože jsem je viděl jen jednou jako malý a od té doby ne.
Je nějaká šance ten dynamický SATA převést na ten základní formát a nebo ty věci nějak vytáhnout - aby aspoň něco se zachovalo?
Jsem si 100% jistý že na převod na dynamický disk jsem neklikal, už proto že z minulosti mě kamarád před tím varoval, vím že tím jsou pak problémy
Díky moc za pomoc.
F
Neobjevila se nějaká (červená) hláška typu disk, atapi, SATA v prohlížeči událostí v sekci systém?
Service Control Manager:
Služba Cardex neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:
Nelze vytvořit soubor, který již existuje.
Druhá je tato
dmboot:
dmboot: Automatický import diskové skupiny Jirka-bnj05n7h8Dg0 selhal. V diskové skupině nejsou k dispozici žádné svazky.
jo - zkoušel jsem disky přepojit mezi sebou, ale ve Správě disků se jen ten disk v tabulce přemístil jinam.
Fakt nevím, nebudu to radši dál pokoušet nebo ještě příjdu o všechno....