Teplovzdorná průhledná lepicí páska
Moderátor: Moderátoři
Teplovzdorná průhledná lepicí páska
Rád bych přitom zachoval jejich originální potisk Tesly. Chci ho tedy před čištěním a přeleštěním ultrajemnou pastou přelepit něčím, co snese teplotu - maximálně asi tak 80°C. Na víc se 50-100W Ge výkoňáky stejně honit nedají, ani v mezních režimech a v aparátech, kde nedobře funguje stabilizace jejich předpětí.
Některé mají už černý tampónový potisk, některé jsou polepeny ještě těmi černo-žlutobílými vodními obtisky. Všechny jsou ze 60. až 70. let a ten jejich původní, vysoce lesklý nikl už není, co býval.
Malé AD161/162, GD607/617 a některé další Tungsramy jsou jakoby galvanicky matně cínované. S těmihle povrchy stejně nejde nic dělat co do vzhledu, ty asi nechám, jak jsou a spokojím se jen s funkčností.
Nemáte prosím nějaký tip na průhlednou lepicí pásku, co slušně lepí a snese 80°C?
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
//Už to mám, stačilo si vzpomenout, že jsem chtěl netypickou šířku 54mm a oni mě to uřízli na míru a od těch dob tam ta šířka visí
Páska na ebay
Nyní se místo ní na stejnej účel používá slabá žlutá polyesterovka, co známe třeba z izolace tráfek z pulzních zdrojů v PC a jinde.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!