Tenhle hloupý krám (programátoři se zas podepsali, nezapne se sama při požadavku tisku, neoznámí, že došel papír) netiskne normálně z toho prohlížeče. Vše nastaveno, tisk, ok, 🤐 indikace "tisknu..." ačkoliv nic ještě nic nevytiskla, tiskárna přijímá a přijímá data. Požadavek na deset stran ji naprosto rozhodil, tisknout po jedné, pak smazat "probíhá tisk" zkusit poslat další stránku. Pak zešílela úplně, reset to nemá. Musel jsem PrtScr a tisknout obrázky, páč to spěchalo. Z ostatních zdrojů šlape normálně. Navíc nevím, proč jsou tyhle krámy tak pomalé, napíšou "úspěšně jste vytiskli" obrázky ještě než začne. Proč tohle může dělat? Přeinstaloval jsem ji a beze změn.
Zlatá stará inkoustová Epson, paralelní připojení. Kliknutí a bylo hotovo.
máš špatný ovladač . . .
a nejsem si jistý jestli jsi napsal správný číslo toho typu tiskárny . . .
dej sem obrázek štítku co je vzadu na tiskárně . . .
Tak ti hlásím, že pochopitelně jsem se k reinstalaci nedostal a včera zas mladej něco honem potřeboval tisknout a fungovalo to naprosto korektně. Asi byl úplněk nebo něco takovýho.
Máš zaškrtnutou volbu "Tisknout jako obraz" v Rozšířených vlastnostech tisku, či tak nějak přeloženo do češtiny? Bez toho to dělá blbosti na cizích dokumentech, nebo jiných verzích , taky jsem s tím bojoval.