Také prodejce na Aukru
Moderátor: Moderátoři
Také prodejce na Aukru
"Přiznám se,že těm názvům nerozumím,protože se tím nezabývám,pokud by jste mohl,tak napište třeba jakou barvu nebo tvar mají vstupy.
Ty počítače co vystavuji na aukru jsou jen ty o kterých si myslím,že by někdo možná mohl chtít a to se rozhoduji podle toho,že třeba bedna vypadá staře,nebo má velký vstup pro klávesnici,nebo prostě se mě zdá,že vypadá dobře."
Co k tomu dodat?
Nadávat začne až pak, že to nemá klimu, nebo třeba, že musí na záruční servis 100 km daleko.
Že se vůbec divíš: kolik podavačů elektroniky v řetězcích o tom, co prodávají, ví víc, než je napsáno na krabici?
Případně prodavač od nářadí řekne, že xx mají v oddělení zahrady a tam zase řeknou, že to xx mají v oddělení s nářadím.
Jenže tito ohoni jsou za službu zákazníkovi placeni. Prodávající na aukru prostě nabízí, co nabídnout chce.
p32 píše:...když jsem kupoval auto, tak mě stačilo, že bude červené. Jiné jsem nechtěl...
Jo, to já jsem chtěl taky, první dva Swifty jsem měl červené, tak jsem chtěl i ve stejné barvě i nový. A to hned, než si to rozmyslím. Vybral jsem si 1,2 VVT 69 kW s klimou, ten v červené prostě nebyl a nikdo mi nebyl schopný říci, kdy bude.
Ale 55 tisíc sleva za to, že ho nebudou převážet z prodejny v Třebové, kterou prý ruší, až do Kladna, ale vyloží ho už v Jičíně, byla dostatečně motivující k tomu, abych na červené netrval. Vzal jsem tedy temně stříbrnou (Galactic grey). Zvykl jsem si rychle. A tu prodejnu v Třebové nakonec nezrušili, místo toho o čtyři měsíce později zrušili prodejnu a servis v Jičíně... a na garančky jsem jezdil do Hradce a vlastně to tam dávám i na servis s STK, čili jsem proti těm, koho zajímá jen barva, vlastně žádnou výhodu nevyhrál.
A k tématu: taky bych měl starosti při prodeji počítače, kdyby se mě někdo zeptal, co je uvnitř, musel bych se podívat do systému a případně počítač i otevřít. Věděl jsem to, ale nepamatuji si. Dokud funguje, je mi úplně jedno, co je uvnitř. Podobně s mobilem - má víc funkcí, než vystřídali mnozá členové naší vlády dohromady, víc funkcí, než potřebuji. Nedokázal bych je vyjmenovat.
Pikofarad píše:policejní magistr,umí psát, telefonovat a z obušku a píšťaly měl minimálně chvalitebnou
https://youtu.be/p9fvpYWOj3o?t=2077