forbidden píše: 12 srp 2026, 14:15
Jak já jsem rád, že nic neprodávám.

Při představě, že mi někdo přijde vrátit použitý sluchátka za 160,- a bude chtít vrátit plnou cenu na mě jde amok. Pochopitelně reklamace je něco jinýho, i když co čekat za 160,-...
U mne stejné. Taky by mne trefil šlak, kdyby mi někdo šel vrátit sluchátka za 160 Kč nadto ještě použitá.
V Datartu jsem před 3 roky koupil zvukový záznamník Philips. Stál myslím 3500 Kč nebo tak nějak. Druhý den jsem ho šel vrátit, protože záznamník se dal vypnout pouze vyndáním baterie. Pak se muselo počkat asi minutu a znovu vložit baterii. Pak bylo možno záznamník zase zapnout a vypnutí opět vyjmutím baterie

Záznamník, ačkoliv Philips, byl vyroben v Číně pro ruský trh. Rusové to asi nechtěli, tak to šoupli do Česka. Kupodivu Datart neprotestoval proti odstoupení od smloouvy a promptně vrátili celou částku.
Nedavno jsem tam koupilUSB kabel prodlužku. Ten měl tak tenký měděný drátky, že na druhým konci už skoro nebyl signál. Druhý den jsem jim ho vrátil. Vzali ho a neprotestovali.
S časem se vše zhoršuje (zákon prof. Parkinsona).
Diskuze s hlupákem je ztráta času, protože hlupák vás stahne na jeho úroveň a umlátí vás jeho hloupými argumenty.