Vysavač Zelmer Typ 450.0.P05S - přerušený kabel v navijáku

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Michal22

Vysavač Zelmer Typ 450.0.P05S - přerušený kabel v navijáku

#1 Příspěvek od Michal22 »

Nedávno jsem myslel, že je s mojí máti zle - a ejhle, problém není v ní, ale ve vysavači Zelmer.
Pravda, má k němu dost velký citový vztah, je to poslední věc, co jí taťka koupil před tím, než odešel na druhý břeh :(
Tak jsem jej kuchnul, problém je v navijáku - červený káblík, který vychází se sběračů, je neprůchozí. Hnědý jde bez problémů propísknout, v jakékoliv poloze otočení navijáku.
Když jsem se do navijáku bočními otvory díval, tak to vypadá, že je jeden z fastonů stažený se sběrného kroužku.
No ale jak naviják rozebrat?
Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Zelmer som v rukach nemal, ale byvaju tam zapadky - na viacerych miestach a moze to drzat aj v strede.
teufel

#3 Příspěvek od teufel »

Kabel obvykle stačí o kousek zkrátit. Přelomený bývá buď u zástrčky, nebo na konci, kde je zahnutý v ostrém úhlu, když se vytáhne celý.
Omlouvám se za OT, tady ale byl identifikován problém, že je v (_._) kontakt na bubnu
Michal22

#4 Příspěvek od Michal22 »

Zkoušel jsem to dnes zase rozebírat, opět bez úspěchu.
Uprostřed je něco jako trn, který roztahuje kleštinu - asi to drží tam, ale zatím jsme to nedokázal oddělit od sebe...
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na „Bílá technika“