u tohoto modelu odchází řádkový tranzistor, na vývodu 54 TDA 9394H naměřím odpor 8ohm na zem,dioda D021 není osazena. Mám podezření na vn trafo ale u procesoru nevím zdali odpor 8ohm na vývodu 54 je ok či nikoli. trafo bych ještě vyměnil ale do procesoru se mi moc nechce(i z finančních důvodů)máte prosím někdo s tímto chassi zkušenost ? všem moc díky
Nevím co je tam za procák. Nějaké mám doma a mohl bych Tě ho zdarma poskytnout pokud ho budu mít. Taky se ještě dělá takovej pokus na zjištění toho VN trafa že navineš na vyjmuté VN trafo jeden závit a na tom samém drátu druhý závit okolo jádra ve funkční televizi a pokud se na té funkční telce nezmění rozměr obrazu tak je VN dobré. Podmínka je že zkoušené VN musí být vyjmuté z plošného spoje. Ještě existuje zkoušeč na VN trafa. Ten Tě na požádání zašlu. Samozdřejmě schéma. Kaca
no ic dává budicí pulsy správné,nápájecí napětí 135V...přesto tranzistor hned vylítne,,,že by vadné trafo ? kondíky pověšené na kolektoru jsem také měřil
Error code Ti naznačuje, že je nadmerne zaťažený zdroj - vypína prúdová ochrana.
Prešiel by som ešte raz RKS a obvod v H-vychyľovačkách (elyty, cievky...). V RKS je BU2515DX?
V SM by som to počas opravy vrátil späť.
Všichni máte pravdu, mám na stole KV29LS30E a má v čudu VN trafo,tranzistor a procesor a ještě pár součástek,jen ten proc se mi nedaří sehnat(ame 2 měsíce a nic)