Blbci v GME
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
- tomasjedno
Na obrázcích GME jsou kapky cínu u 1W větší než u 3W, což by odpovídalo onomu rozdílu váhy. Ale třeba se zadaří.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Crifodo píše:kde jsou ty časy, kdy každý jednotlivý polovodič byl v igelitovém sáčku spolu se žlutým papírkem "Ministerstvo těžkého strojírenství" kde byl natištěn typ, datum a současně sloužil jako záručák.
A u každého panelového měřicího přístroje byl přivěšen štítek s datem výroby, razítkem, jmenovkou a podpisem OTK (oddělení technické kontroly). Pár takových jsem našel při likvidaci instituce, z roku 1955. Jestlipak ta paní z Blanska ještě žije? Přístroj funguje.
fkroupa píše:, jmenovkou a podpisem OTK (oddělení technické kontroly).
To by dnes už nešlo, máme GePRD, vše je tajný.
To osmdesát: Nepamatuju, zítra se v dílně kouknu. Ale jak jsem již psal, při 350mA se pohybovaly rozdíly napětí do 0,1V, tak to stejně nic nevypovídá.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
EDIT : Promiň to mi uniklo, nějak jsem přeskočil na odkazy 1W a 3W
- tomasjedno
Taky se mi jednou stalo, že jsem tam koupil 4 stejné aku a až doma jsem si všiml, že mi tam zamíchali jeden s menší kapacitou, na první pohled stejný.Celeron píše:Ale on je tam i další problém. Jak jsem již psal, z těch 20 ks se 8 chová nepatrně jinak než zbytek. Při nákupu 10 + 10 ks by to mělo být v jiným poměru.
Klidně se jim mohla nějaká zatoulat do vedlejšího kastlíku.