Počítačový zdroj KME PZ-400 (aneb co si nekoupit)
Moderátor: Moderátoři
http://www.k-mex.com/WebForms/ProductIn ... 0000000055
Aktivní PFC nemá, ventilátor je řízený teplotním čidlem, které je přímo na chladiči.
Mám vzít ten Jamicon nebo Hitano? Vyměním tedy všech pět na výstupu.
-
romanv
Keď sa už rozpráva o tom, od ktorého sú lepšie, je treba povedať, že sa nafúknu aj tie najlepšie /alebo prerazia či rovno vybuchnú/ pri vade zdroja.
-
romanv
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě že se nafoukne každý elyt, poku k tomu má "vhodné podmínky". Nemyslím si ale, že by se nafukovaly kvůli zvětšenému napětí, tyhle zdroje drží napětí celkem v rozumných relacích, kdyby měl velké výkyvy tak nepoběží PC vůbec nebo bude neustále "chcípat". Ty elyty se nafukují prostě teplem, ať už vzniklo vysokým ESR nebo od chladiče kvůli špatnému odvodu tepla.
Ty značky jsem jmenoval proto, že jsou dostupné a mám s nimi dobré zkušenosti. Ale na druhou stranu neznám značku, jejíž elyt bych nikdy vadný nenašel...
www.sigmaphon.cz
esr stoupá až se začne elktrolyt vařit a přetlakem pukne, jak začne být to napětí víc efektivní a logika to dohání a napětí stoupá. Mám od jednoho čínského výrobce zajímavý tester na PC zdroje, který podle toho za jak dlouho se objeví po zapnutí PG určuje jestli není vada v náběhu některé větve .
kondik píše:Hmmm, nepodelis sa o podrobnejsich informaciach o tom testeri?
takhle to vypadá černý blebanec na chipu a víc dost
- Přílohy
-
PCtester 001.jpg- (69.92 KiB) Staženo 124 x