Vkládání zajímavých obrázků II.
Moderátor: Moderátoři
nemáte někdo v příbuzenství řezníka a nebo technologa okolo kouzel se zbožím v Kauflandu?
Dostalo se ke mně od nich přední hovězí v balení označeným "Pureland" - KVALITNÍ MASO.
V cz jsem bližší infomace o chemické metodě jak toho dosahují, nenašel, jen u bratrů
V sortimente K-Purland nájdete to, čo práve hľadáte! Ponúkame vám pestrý výber mäsových špecialít v rôznych veľkostiach balenia. Jediné, čo u nás nenájdete, sú umelé arómy či zvýrazňovače chutí. Povedané zjednodušene: u nás sa pestrosť snúbi s mäsovým pôžitkom.
Viz foto, pestrost se evidentně dosahuje povrchovou difúzí blíže neurčené látky do výrobku
Zvrchu krásně růžové jedna radost.
- serviceman
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše:U hověziny je rozdíl v barvě povrchu a vnitřku normální
U "klasickýho" řezníka který prodává maso z vlastního bourání se tyto barevné efekty nevyskytujou, proč asi.
Aby mi zas nějaký rychločtenář nepodsouval co jsem nenapsal, vyfocený kus nebyl čuchometricky nějak skandální, normální maso.
Do Kaufláče běžně nechodím a maso už vůbec. Tak mě zaujaly ty kydy o kvalitě a pestrosti a zajímalo mě, jakými procedurami ty barvové kejkle dosahujou, proč a komu je to určeno. Zřejmě je většinový zákazník pokládán za blba, který koupí pokud je mu nasvíceno, přibarveno a předchváleno. Samozřejmě že ty úkony zadarmo nejsou.
https://www.messer.cz/baleni-potravin-d ... -atmosfery
Aha, klíčové slovní spojení tam asi bude prodloužení trvanlivosti.
Pojmu "čerstvé" dají nový význam.
- serviceman