Řízení frekvenčního měniče druhým FM
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ale to poznas az to za velke prachy namontujes.
Radim ti, kup si za kilo z ebay ten ampermetr, sleduj ho pri rezu a uvidis ze tudy cesta opravdu nevede. Usetris si tak tisice za menic ktery ti bude k nicemu. Az se se strojem trochu szijes, poznas po sluchu hned kdy muzes pridat a kdy ne.
Dnes jsem se pěkně kvůli to vztekal. Roláci u nás měnili sloupy, když to zapli, měli chvilkami podpětí na fázi. Já začal dělat a odešel mi motor na odprašovači. Vůbec mi v té chvíli nedocvaklo, když FM hlásil chybu a pohasínalo mi světlo. To co bylo za FM vydrželo a odprašovač v háji. Dnes mi volali a závěr je takový, že oni sice musí dodávat el.proud odpovídajících parametrů, ale v podstatě za to neodpovídají, protože jsem to zařízení neměl správně ochráněné podpěťovou a přepěťovou ochranou. To jen taková vsuvka, proč trvám na používání FM.
Možná je to nesmysl, co chci, ikdyž si to nemyslím. Možná to tak i skončí. Koukal jsem a existují PID regulátory, které berou jako vstup 0-20mA/4-20mA, což je signál, který leze ze svorky 42. ALe zatím jsem našel jen s výstupem pro SSR relé, což nevím, jestli lze použít pro vstup na druhém FM zpomalit, zrychlit....