IGBT tranzistory FGA25N120
Moderátor: Moderátoři
IGBT tranzistory FGA25N120
10 kusů objednaných z Aliexpress došlo po 7 týdnech.
Popis na 4 kusech obstojný, ostatní popis mírně rozmazaný...
Mají mít Uce 1200V, to nesplňuje ani jeden, realita je zoufalá, rozptyl hodnot na dodaných 10 kusech děsný:
1. 410V
2. 760V
3. 920V
4. 840V
5. 600V
6. 920V
7. 490V
8. 290V !
9. 800V
10. 740V
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
On je totiž vyznavač těch nejznačkovějších součástek, všechno samozřejmě levně nakoupeno z Číny. Jeho věc.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ale napr. s odpory jsem nemel nikdy problem. Klasickych 1k koupim u mouseru za 100,-kacek 1000ks, u "znackoveho" cinskeho dealera mam za stejne prachy cely kotouc (10.000ks)
sis2: určitě reklamovat!
teufel píše:Nedávno jsem např. kupoval operační zesilovače (rail-to-rail na normální velké napětí ±18V): jeden typ měl asi 4x menší spotřebu a byl také úměrně pomalejší. Druhý typ měl také o něco menší spotřebu, rychlost však byla OK.
Pravdepodobne to boli preznacene uplne ine typy. Mozes byt rad, ze to boli vobec operaky.
U smelinaru jako TME nebo GME je to podobne jako na aliexpresu, u nich si nemuzes byt jisty nicim.
Tohle je vlákno o čínském aj. šmejdu, tak jen proto jsem to tu zveřejnil.
Peter, Ondra, teufel a další, jejichž příspěvky jsou k věci, těm děkuji. Permanentní trousiči moudrostí a a sepisovatelé traktátů, kteří všude byli nejméně dvakrát a ještě tam jednou pro jistotu zacouvali, ti si mohli příspěvek nechat od cesty.