Úprav koncového stupně AUJ 635 na nízkoohmový výstup
Moderátor: Moderátoři
Naštěstí si všecky ty kecy nepamatuju, zato si pamatuju ty protažený ksichty, když jsem pustil třeba jen rádio.
Ale je fakt, že kvůli brlohu, přetlumeným nejrůznějším bordelem, je mám přepnutý na +3dB/40Hz, tak je to možná o něco působivější, než by mělo.
Za ty prachy je to bezkonkurenční zdroj materiálu. Dvě KD503 na slušném chladiči a s rozumným trafem je dobrý kup pro někoho, kdo si to převorá na něco jiného. Pravda, AUJ637 je na zprovoznění jednodušší, ale je na tom dost práce má-li to být spolehlivé a kdovíjaké HiFi to také není. Pokud by mělo být tak je na tom stejně práce jako na AUJ635 (tj. úplně jiná deska).
Na pouť ano. Ale Dčkovej koncák do dlaně za pár šprdlíků z Číny nejde srovnávat s postaveným AB koncákem napájeným 400W trafem.BOBOBO píše:Na posledních Holicích hafo . Musíš kupovat , když je . Sám mám doma tři a nejspíš po mém skonu pojedou do šrotu . No na aukru neeeee . Vzhledem k tomu , že v china za pár šprdlíků koupím 200W konec do dlaně , už nic NF nebudu nejspíše stavět . Už jsem objednal podruhé 2x100W , protože jsem líný přenášet bedny , takže stačí china spínák do sítě , přehrávač , ten zesík a bedny ze SD a můžeš otevřít pouť .