Úprav koncového stupně AUJ 635 na nízkoohmový výstup

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

Jenomže to NĚKOMU s íííí-kvááá vypnutý automatický pračky nevysvětlíš ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Thales
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Thales »

Reakce 99% obyvatelstva na to, že mám tak velké bedny je "to musí být kravál, tebe musí mít sousedi rádi".
Kremik

#18 Příspěvek od Kremik »

I membrány je třeba čas od času protáhnout. Mě měli sousedi rádi už v době, kdy jsem ještě velký bedny neměl :D Naštěstí už dlouho nejsem v paneláku. 15" basáky se rozhodně nepořizují jen tak na koukání :D :D
sinclair

#19 Příspěvek od sinclair »

Mám to podobně, když někdo vejde ke mně a ukáže na R12.
Naštěstí si všecky ty kecy nepamatuju, zato si pamatuju ty protažený ksichty, když jsem pustil třeba jen rádio.
Ale je fakt, že kvůli brlohu, přetlumeným nejrůznějším bordelem, je mám přepnutý na +3dB/40Hz, tak je to možná o něco působivější, než by mělo.
mi-ro

#20 Příspěvek od mi-ro »

Taky poslouchám link radia Beat nebo Anténa Rock lze satelitu v dílně na PA pro středně velkou kapelu. :D Nj, taky už musím trochu EQ kurvit průběh abych slyšel co potřebuju páč moje uši dostaly za ta léta zvukaření co proto. Ale to už zase uhýbáme od klasiky AUJ 635.
..to bude jen ňákej odpůrek
BOBOBO

#21 Příspěvek od BOBOBO »

635ky se prodávaj na každým rohu i za pajdu . Osobně jsem ještě 637ku prodávat neviděl . Zjevně z důvodu jednoduchosti úprav .
Thales
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Thales »

Kde najdu AUJ635 za pajdu? Nebo klidně i za kilo.

Za ty prachy je to bezkonkurenční zdroj materiálu. Dvě KD503 na slušném chladiči a s rozumným trafem je dobrý kup pro někoho, kdo si to převorá na něco jiného. Pravda, AUJ637 je na zprovoznění jednodušší, ale je na tom dost práce má-li to být spolehlivé a kdovíjaké HiFi to také není. Pokud by mělo být tak je na tom stejně práce jako na AUJ635 (tj. úplně jiná deska).
mi-ro

#23 Příspěvek od mi-ro »

Viděl jsem na burzách za cca 400,-
BOBOBO

#24 Příspěvek od BOBOBO »

Na posledních Holicích hafo . Musíš kupovat , když je . Sám mám doma tři a nejspíš po mém skonu pojedou do šrotu . No na aukru neeeee . Vzhledem k tomu , že v china za pár šprdlíků koupím 200W konec do dlaně , už nic NF nebudu nejspíše stavět . Už jsem objednal podruhé 2x100W , protože jsem líný přenášet bedny , takže stačí china spínák do sítě , přehrávač , ten zesík a bedny ze SD a můžeš otevřít pouť .
ZVUK2000

#25 Příspěvek od ZVUK2000 »

Thales píše:Kde najdu AUJ635 za pajdu? Nebo klidně i za kilo.

U mne, třeba jen za flašku :D
Kremik

#26 Příspěvek od Kremik »

Kde najdu flašku za pajdu? :D :D
Ale jeden kousek by se mi opravdu hodil. Jenze pak bych měl zas problém vybrat "nejhorší kousek", který bych obětoval na rozkuchání :-)
mi-ro

#27 Příspěvek od mi-ro »

BOBOBO píše:Na posledních Holicích hafo . Musíš kupovat , když je . Sám mám doma tři a nejspíš po mém skonu pojedou do šrotu . No na aukru neeeee . Vzhledem k tomu , že v china za pár šprdlíků koupím 200W konec do dlaně , už nic NF nebudu nejspíše stavět . Už jsem objednal podruhé 2x100W , protože jsem líný přenášet bedny , takže stačí china spínák do sítě , přehrávač , ten zesík a bedny ze SD a můžeš otevřít pouť .
Na pouť ano. Ale Dčkovej koncák do dlaně za pár šprdlíků z Číny nejde srovnávat s postaveným AB koncákem napájeným 400W trafem.
BOBOBO

#28 Příspěvek od BOBOBO »

A v čem jako pro běžnou spotřebku ? jestliže dříve (před 30 lety jsem odhadoval hifisty do jednotek procent ) , tak dnes je odhaduji na desetiny procenta . Budu tvrdit , že dnes 99% posluchačům převyšuje výše zmíněný konec potřebnou kvalitu . Ostatní , absolutně nepodstatná část spotřebitelů, si vyslechne to "lepší" .
sinclair

#29 Příspěvek od sinclair »

Absolutně nepodstatnej je tady názor někoho, kdo už podruhé nakupuje 2x100W zesilovače v číně :D
A bacha, bolšáni dneska bouchají šestnáctku, tak pozor na collateral damages :D
BOBOBO

#30 Příspěvek od BOBOBO »

Pochopitelně k hifistům již nemohu zařadit lázeňáka , neb jako všichni my starší , je hluchý jako pařez . K čemu by mu hifizes byl ??? :lol:
Odpovědět

Zpět na „Poradna“