Vkládání zajímavých obrázků II.

Tady si vyzkoušejte tvorbu témat a použití bbkódů, tagů, upload fotek

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
ok1hga

#1066 Příspěvek od ok1hga »

pepik9 píše:Když už se to tak zvrhlo
Přílohy
makrella.jpg
makrella.jpg
ok1hga

#1067 Příspěvek od ok1hga »

. . . dobrá rada je nad zlato.
Přílohy
knowhow.jpg
knowhow.jpg
Celeron

#1068 Příspěvek od Celeron »

Kdo by s Covidem šukal? Když jsem slyšel Karla, jak to probíhalo u něj, tak ty trapný pohyby by byly asi to poslední co by ho napadlo. :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Kremik

#1069 Příspěvek od Kremik »

Covid šíří jenom baby? 8O :D
EKKAR

#1070 Příspěvek od EKKAR »

Celeron píše:Kdo by s Covidem šukal? Když jsem slyšel Karla, jak to probíhalo u něj, tak ty trapný pohyby by byly asi to poslední co by ho napadlo. :roll:
No ve chvíli, kdy jsem toho žluťáckýho hajzla "získal", tak by mě to možná i napadlo, ale v ten moment už neměla na nějaký směšný pohyby ani pomyšlení ta osoba, kterou jsem byl infikovanej já ... bo jí už v tý době začínalo bejt blbo. Podle začátku příznaků časově odstupněnejch od setkání s infekcí jsme oba dva měli shodnou inkubaci ... Nejdřív moje polovička - podle zpětný časový projekce zhruba 48 hodin po setkání s blbcem, kterej tu čínskou sračku měl v kolektivu v práci a naprosto bez jakýkoliv snahy se izolovat se dál pohyboval po veřejnosti, po dalších 48 hodinách já a pak s odstupem několika dalších hodin oba dva potomci - ti naštěstí na rozdíl od nás dvou měli průběh sice příznakovej, ale v porovnání s náma oni měli opravdu "jen takovou těžší rýmičku", zatímco my dva jsme se víc jak týden sotva plazili ... Fakt ale je, že člověk MŮŽE bejt rozšiřovatelem infekce už v momentě, kdy jemu samotnýmu ještě blbo není - respektive těsně před tím, než se mu zle udělá. A tam ta preventivní "obsluha protějšku v pozici "a tergo" může i míti cosi preventivního do sebe ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Crifodo

#1071 Příspěvek od Crifodo »

ok1hga píše:
pepik9 píše:Když už se to tak zvrhlo
Přílohy
414786_94022_1.jpg
414786_94022_1.jpg
Mysteri

#1072 Příspěvek od Mysteri »

Podľa amerických vedcov (ako inak...) šťať sa má cca7x za deň a kakať 2x. To znamená, že ,,mrkva" strávi takto, ak je zdravá, cca 9x denne .... :lol:
PotPalo

#1073 Příspěvek od PotPalo »

Malý zlepšováčik a už to toľko nehučí. Viem že sa to dá kúpiť aj hotové, ale ... :pako:
Přílohy
hdd silencer 3.jpg
hdd silencer 3.jpg
hdd silencer 2.jpg
hdd silencer 2.jpg
hdd silencer 1.jpg
hdd silencer 1.jpg
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#1074 Příspěvek od workhard »

Lepší je koupit SSD ;)
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
termit256

#1075 Příspěvek od termit256 »

Ja podlozil disky v rozich takovymi kulatymi vatovymi tampony co pouziva osoba blizka na sundavani barvy z huby. Disky nejsou nijak prisroubovane, ale protoze s compem nikam necestuju, nicemu to nevadi a hlavne to nedalo zadnou praci.

SSD jsou parada, ale kdyz mam jako uloziste zbytecnosti dva 8TB HDD v raidu, ponekud se to prodrazi.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#1076 Příspěvek od workhard »

Na úložiště zbytečností mám taky klasiku, ale ta nejede pořád, tak netřeba odhlučňovat.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
kokun

#1077 Příspěvek od kokun »

:lol:
Přílohy
thumbnails.jpg
Klídek v důchodu
Klídek v důchodu
Honza - kokúň

#1078 Příspěvek od bflmpsvz »

Prosím pěkně, v tomhle fóru opravdu nejdou vkládat obrázky tak, aby náhledy byly klikací?
Dám do příspěvku několik obrázků, v náhledech se ztratí podrobnosti, a kdo chce vidět detaily, musí to najít dole pod příspěvkem, kde jsou ještě jednou náhledy ve zbytečných rámečcích, musí se v tom vyznat, zvlášť když jsem je vkládal na přeskáčku...
Pokud uložím obrázek někde jinde, taky nebude klikací a musím si najít adresu ve zdrojovém textu nebo si dát pravým tlačítkem "Copy image Location", abych se mohl podívat na plné rozlišení obrázku...
A navíc ty náhledy pod příspěvkem, které zabírají strašně místa, jsou odkazované tak, že se mi otvírají v novém Tabu...
Obrázek
Mám dojem, že spousta fór běží na phpBB, ale takhle divně zkonfigurované jsem to nikde neviděl. Nebo dělám něco blbě?
Přílohy
icon_rolleyes.gif
(485 bajtů) Staženo 2415 x
ok1hga

#1079 Příspěvek od ok1hga »

bflmpsvz píše:Nebo dělám něco blbě?

. . . ano
p32

#1080 Příspěvek od p32 »

A s čím máš konkrétně problém?
Přílohy
obrazek.jpg