pepik9 píše:Když už se to tak zvrhlo
Vkládání zajímavých obrázků II.
Moderátor: Moderátoři
No ve chvíli, kdy jsem toho žluťáckýho hajzla "získal", tak by mě to možná i napadlo, ale v ten moment už neměla na nějaký směšný pohyby ani pomyšlení ta osoba, kterou jsem byl infikovanej já ... bo jí už v tý době začínalo bejt blbo. Podle začátku příznaků časově odstupněnejch od setkání s infekcí jsme oba dva měli shodnou inkubaci ... Nejdřív moje polovička - podle zpětný časový projekce zhruba 48 hodin po setkání s blbcem, kterej tu čínskou sračku měl v kolektivu v práci a naprosto bez jakýkoliv snahy se izolovat se dál pohyboval po veřejnosti, po dalších 48 hodinách já a pak s odstupem několika dalších hodin oba dva potomci - ti naštěstí na rozdíl od nás dvou měli průběh sice příznakovej, ale v porovnání s náma oni měli opravdu "jen takovou těžší rýmičku", zatímco my dva jsme se víc jak týden sotva plazili ... Fakt ale je, že člověk MŮŽE bejt rozšiřovatelem infekce už v momentě, kdy jemu samotnýmu ještě blbo není - respektive těsně před tím, než se mu zle udělá. A tam ta preventivní "obsluha protějšku v pozici "a tergo" může i míti cosi preventivního do sebe ...Celeron píše:Kdo by s Covidem šukal? Když jsem slyšel Karla, jak to probíhalo u něj, tak ty trapný pohyby by byly asi to poslední co by ho napadlo.
A kutilmile - nelituju tě
SSD jsou parada, ale kdyz mam jako uloziste zbytecnosti dva 8TB HDD v raidu, ponekud se to prodrazi.
Dám do příspěvku několik obrázků, v náhledech se ztratí podrobnosti, a kdo chce vidět detaily, musí to najít dole pod příspěvkem, kde jsou ještě jednou náhledy ve zbytečných rámečcích, musí se v tom vyznat, zvlášť když jsem je vkládal na přeskáčku...
Pokud uložím obrázek někde jinde, taky nebude klikací a musím si najít adresu ve zdrojovém textu nebo si dát pravým tlačítkem "Copy image Location", abych se mohl podívat na plné rozlišení obrázku...
A navíc ty náhledy pod příspěvkem, které zabírají strašně místa, jsou odkazované tak, že se mi otvírají v novém Tabu...
Mám dojem, že spousta fór běží na phpBB, ale takhle divně zkonfigurované jsem to nikde neviděl. Nebo dělám něco blbě?
- Přílohy
-
icon_rolleyes.gif- (485 bajtů) Staženo 2416 x