Tisk stroboskopu VYŘEŠENO, díky autorům petrfilipi a Hill
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
- tomasjedno
-
petrfilipi
Taky ti nabídnu jednu předlohu, kdybys chtěl podle ní dělat libovolné značky, je na 2 listech A3, stačí je na sebe nakrýt.
A pro případ, že máš na čem tisknout formát A3, i hotový kotouč, ten má taky dva listy.
Jestli máš jen A4 tiskárnu, je tu i stejný kotouč rozložený na čtyři listy A4.
Samozřejmě ve všech případech se počítá s tím, že tiskárna nemusí umět tisknout až do kraje.
- Přílohy
-
strobo_100Hz_33-45_4A4.pdf- Stroboskopický kotouč na 4 strany A4
- (23.84 KiB) Staženo 423 x
-
strobo_100Hz_33-45_A3.pdf- Stroboskopický kotouč na dvě strany A3
- (18.5 KiB) Staženo 438 x
-
predloha_strobo_2A3.pdf- Předloha k umístění vlastních značek na 2 strany A3
- (25.78 KiB) Staženo 417 x
- tomasjedno
konosuke píše:(tuhle zatím nemám ale : může se jednou - k prostudování - šiknout)II
Teď nevím, kterou z těch dvou knih nemáš, z tvého vyjádření to jasné není, ale ta první je ke stažení tady,
tu druhou najdeš v některé knihovně, třeba i univerzitní.
Při hledání, co kdo kam upnul, jsem narazil na můj článek, oprásknutý i s chlupy jistým Řepkou. Pravda, psal jsem ho pro toto fórum a vyvěsil jsem ho volně tady na Bastlírně (a v zápatí každé stránky to zůstalo napsané), a mohl bych být rád, že ho někdo zařadil i do nějaké další knihovny, přesto: kdysi jeden prodejce ramének za pětadvacet tisíc kus z Nymburka aspoň požádal o souhlas s vyvěšením i na jeho stránkách.
Uznávám ale, že Bozděcha, Kottka, Stříže, Pešáka, Láníčka, Víta, Hofhanse, Zátopka, Sýkory, Dudka, ani dalších, kteří tomu dali daleko víc práce a času, než já, se taky nikdo neptal, jestli jejich články a konstrukce může naskenovat a někam dát ke stažení...
No to nic: přidám ještě jeden stroboskopický kotouč rozměrově upravený k nalepení na spodní plochu okruží talíře SG z hifiklubu.
- Přílohy
-
strobo_SG_predloha_4A4.pdf- Jen složit z 4 listů A4 a nalepit zdola na okraj talíře SG z Hifiklubu
- (23.76 KiB) Staženo 466 x
nemá nejspíš význam, zvažte kazet deck rychlost pásku 4.75 cm/s kdežto
japani (JVC, Sony...) uvádějí v manualu 4.8 cm/s nahrávky zní kompatibilně
jo tak knihu, nemám staršího Pešáka SNTL 1973 ale, poznatky zde uvedené
budou nejspíš vývojem audio dávno překonané...jen do sbírky pro pamětníky