Lepení plastů
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
nenašel jsem z jakého materiálu jsou ...
už to asi mám píšou : je vyráběn z pevné umělé hmoty (ABS plastu)
Neboj, bude to držet jak beton a stále trochu pružit. Hlavně se k tomu nepřilep.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A navíc - pokud tam je místo, na zadní stranu toho rámečku bych s naprostým klidem přilepil ve vodorovným směru PŘES CELOU ŠÍŘKU nějakou výztuhu ať už ve formě kulatýho ocelovýho drátu, nebo kolmo k dosavadnímu tvaru přisazenýho plochýho profilu (třeba poskládanýho z toho uhlíkovýho pásku jak píše Jirka), aby vznikla struktura tvaru "T", odolná proti ohejbání toho rámečku v předozadním směru. Podle fotek ta původní konstrukce nese známky těžkýho ojebání základních požadavků na strukturální pevnost už v momentě pouhýho návrhu a je schopná běžně dlouhodobě udržet 10-15 dekovej mobil, ale ne čtvrtkilovej nebo ještě těžší tablet.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A ty si myslíš, že jsem nikdy v životě nic lítavýho/plavacího nešpejloval? Akorát jsem se nikdy pořádně nedostal do "vyššího levlu" neboli RC kategorií, protože jako kluk jsem prostě na "pořádný vícekanálový proporcyjonální rádyjo" neměl prachy a když už jsem pak byl finančně líp zabezpečenej, tak už mi zas ta modelařina tolik nescházela a já radši strkal love do jinejch věcí. Ale neboj, poslepoval jsem si toho za klukovský léta dost.Celeron píše:Karle, tohle je modelařina, do toho se nepleť.Ty se radši starej abys při bastlení nevyrazil elektriku v celý Třebový, vlaky kvůli tomu měly zpoždení až 3 hodiny.
Když jsem použil úplně nový materiál, tak je spoj pevnější, než zkřehlý původní díl.
(Snadno sehnatelné jsou lišty, se kterými se ohraňuje laminovaná dřevotříska. A vyjdou laciněji, než struna do 3D tiskárny.)
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)