Prodlužovačka 2xcinch z ElectroWorldu bez stínění
Moderátor: Moderátoři
Prodlužovačka 2xcinch z ElectroWorldu bez stínění
Možná ten káblík z Číny je takto udělaný a je to správně.
A z čeho by měly být? Z mokrých provázků? Asi jsi chtěl napsat ze železa-feromagnetických kovů který umí šmejdi nabarvit tak že vypadají jako měď. Bohužel měrný odpor a hlavně mechanická odolnost těchto tří vlásků je jaká je.ferro0 píše:Takové cinche jsem koupil v hadexu a drátky jsou z kovu.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Hubert_79 píše:No, kdybys proti tomu postavil těžkou váhu v podobě Krautdrátu, tak bys to asi slyšel
Známý mi donesl čínskou repliku nějakého extrémně drahého high-end kabelu, že s ní aparát brumí. "Stínění" bylo asi z dvaceti vodičů stočených do spirály, podobně jako v obyčejném stíňáku, každý vodič ale měl vlastní izolaci. Uprostřed kabelu ale byla jen duše z nějaké pěny. Jako živý vodič sloužila jedna půlka drátků, zem byla druhá. Nebyly ani prostřídané
Na vysokou frekvencí se běžně používají ocelové poměděné vodiče.VFproud stejně teče jen tou mědi na povrchu a kabel dostává velmi dobré mechanické vlastnosti, nehledě k tomu, že cena je výrazně nižší, ale toto úplně VF případ není. 😁mi-ro píše:A z čeho by měly být? Z mokrých provázků? Asi jsi chtěl napsat ze železa-feromagnetických kovů který umí šmejdi nabarvit tak že vypadají jako měď. Bohužel měrný odpor a hlavně mechanická odolnost těchto tří vlásků je jaká je.ferro0 píše:Takové cinche jsem koupil v hadexu a drátky jsou z kovu.