PE 2023
Moderátor: Moderátoři
termit256 píše: A s pyramidami je to uplne stejne. Je to jen hromada kameni
Je to tak, hromada kamení, podotýkám vosekanýho majzlíkama a paličkama.
Když jsem v roce 2002 (po mírným bakšiši hlídacímu čmoudovi) z recese tý naší cestovatelský bandy ulehl do Chufuova sarkofágu v pohřební komoře jeho pyramidy, tak jsem žádnou VF ani jinou energii nepociťoval. Pouze mě bólely krk a záda jak jsem tam musel být při svý výšce 197cm skrčenej.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ze 6000 výtisků se jich mohlo dochovat docela hodně.Yarda1 píše:SVĚT ELEKTŘINY Ing. Jiří Tříska
...
hodně dlouho se myslelo, že elektřina a magnetismus jsou dva různé jevy.
Jen za poslední dva roky se na Aukru prodaly minimálně dva kusy.
Hodně dlouho se myslelo, že chemie a fyzika jsou dvě různé vědy...
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
p32 píše:Takové přístupy (ne lidi) opravdu nechápu. Zdraží se elektřina, plyn, teplo, teplá voda, doprava kvůli dražšímu PHM, potraviny a všichni jsou spokojeni, protože to přece chtěli a kvůli zdražování novin či časopisů se mohou potento. Ano, druhé časopisy s daleko pomíjivým obsahem zdražily ještě dříve. Takže takové fňukání u jednoho druhu časopisu nechápu, je to pár korun.ZVUK2000 píše:Napsal jsem to právě proto že mi přišla faktura na předplatné. Už jsem ji zaplatil. Letos asi naposled.
Pleteš se. Peníze vtom nehrají roli. Jedno číslo mne dokonce vyjde o něco dráž než na pultě. Celý ročník si nechávám potom svazovat. A to je ten problém, nemám tak velkou knihovnu. Navíc všechny čísla mám na CD (DVD). Tak redakci nechávám stále vydělat.
Celeron píše:Je to tak, hromada kamení, podotýkám vosekanýho majzlíkama a paličkama.
Když jsem v roce 2002 ulehl do Chufuova sarkofágu v pohřební komoře jeho pyramidy, tak jsem žádnou VF ani jinou energii nepociťoval.
Jak se tam ten faraón i s rakvej vešel je mi celkem záhada.
Králova komnata (jediná z granitu) ti přišla ručně sekaná??! Tos byl zhulenej?
První vstup do Cheopsovy=Chofuovy (do vnitřní chodby se prostříleli dynamitem) je dobře dokumentovaný, mumii tam nikdy nenašli.
Faraoni byli pohřbíváni v Údolí králů, tedy dost jinde.
Do kamennýho sarkofágu se vejde 185 cm určitě - vyzkoušeno. Přebývalo ti max 12cm dýlky.
Je křemen kamení? Je. Má piezoelektrické vlastnosti? Má. Je součástí granitu? Je.
Vnitřek je luxusně akusticky vyladěný systém.
Co násobení frekvencí na nelinearitách?