PE 2023

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kulikus
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od kulikus »

Termit256 - Promiň, to připomíná to dort pejska a kočičky.
termit256

#47 Příspěvek od termit256 »

Co ti pripomina dort? Ustavou vygenerujes uplne stene mnozstvi "mikrovlnne energie" jako hromadou kameni - ani trochu.
Celeron

#48 Příspěvek od Celeron »

termit256 píše: A s pyramidami je to uplne stejne. Je to jen hromada kameni :-)

Je to tak, hromada kamení, podotýkám vosekanýho majzlíkama a paličkama.
Když jsem v roce 2002 (po mírným bakšiši hlídacímu čmoudovi) z recese tý naší cestovatelský bandy ulehl do Chufuova sarkofágu v pohřební komoře jeho pyramidy, tak jsem žádnou VF ani jinou energii nepociťoval. Pouze mě bólely krk a záda jak jsem tam musel být při svý výšce 197cm skrčenej. :lol: Jak se tam ten faraón i s rakvej vešel je mi celkem záhada, ten kamenej sarkofág je vevnitř jen asi 160 cm dlouhej. Asi to byl nějakej skrček.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Habesan »

Yarda1 píše:SVĚT ELEKTŘINY Ing. Jiří Tříska
...
hodně dlouho se myslelo, že elektřina a magnetismus jsou dva různé jevy.
Ze 6000 výtisků se jich mohlo dochovat docela hodně.
Jen za poslední dva roky se na Aukru prodaly minimálně dva kusy.

Hodně dlouho se myslelo, že chemie a fyzika jsou dvě různé vědy...
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
ZVUK2000

#50 Příspěvek od ZVUK2000 »

p32 píše:
ZVUK2000 píše:Napsal jsem to právě proto že mi přišla faktura na předplatné. Už jsem ji zaplatil. Letos asi naposled.
Takové přístupy (ne lidi) opravdu nechápu. Zdraží se elektřina, plyn, teplo, teplá voda, doprava kvůli dražšímu PHM, potraviny a všichni jsou spokojeni, protože to přece chtěli a kvůli zdražování novin či časopisů se mohou potento. Ano, druhé časopisy s daleko pomíjivým obsahem zdražily ještě dříve. Takže takové fňukání u jednoho druhu časopisu nechápu, je to pár korun. :roll:

Pleteš se. Peníze vtom nehrají roli. Jedno číslo mne dokonce vyjde o něco dráž než na pultě. Celý ročník si nechávám potom svazovat. A to je ten problém, nemám tak velkou knihovnu. Navíc všechny čísla mám na CD (DVD). Tak redakci nechávám stále vydělat.
Přílohy
PE 1.jpg
PE 1.jpg
PE.jpg
PE.jpg
kulikus
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od kulikus »

Celeron píše:Je to tak, hromada kamení, podotýkám vosekanýho majzlíkama a paličkama.
Když jsem v roce 2002 ulehl do Chufuova sarkofágu v pohřební komoře jeho pyramidy, tak jsem žádnou VF ani jinou energii nepociťoval.
Jak se tam ten faraón i s rakvej vešel je mi celkem záhada.

Králova komnata (jediná z granitu) ti přišla ručně sekaná??! Tos byl zhulenej?
První vstup do Cheopsovy=Chofuovy (do vnitřní chodby se prostříleli dynamitem) je dobře dokumentovaný, mumii tam nikdy nenašli.
Faraoni byli pohřbíváni v Údolí králů, tedy dost jinde.
Do kamennýho sarkofágu se vejde 185 cm určitě - vyzkoušeno. Přebývalo ti max 12cm dýlky.
Je křemen kamení? Je. Má piezoelektrické vlastnosti? Má. Je součástí granitu? Je.
Vnitřek je luxusně akusticky vyladěný systém.
Co násobení frekvencí na nelinearitách?
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“