Vyklízení přebytků
Moderátor: Moderátoři
Povodne to bol takmer srot (dostal som ho za odvoz, sice bez reproduktorov, ale aspon s dialkovym ovladacom) - islo len radio, displej nesvietil. Kazetak potreboval nove gumicky a CD prehravac novu mechaniku (po vycisteni sice zacal cital, ale preskakoval).
Jinak tuner a zesik na tu dobu pekna prace na urovni, na ty webovky jsem snad jeste nenarazil, tak si to casem projdu...
A ty mikrospinace, to je bolistka ele. vseobecne. Ono ta kovova membrana je asi zevnitr postribrena a casem to proste zcerna. Staci rozebrat a ocistit a je na nakou dobu pokoj. Uz sem musel takle cistit treba tl.spouste v zrcadlovce, ten spinac s namacknutim neni uplne snadne nekde koupit novy. Zatim to uz par let drzi. Idealni by bylo nahrazovat nakyma butonkama s pozlacenou nebo jinou nekorozivni vrstvou, co mechanicky pasujou...
Ještě se můžeš vrátit k některým starším projektům, to ti oživí tehdejší elán.RayeR píše:v mladi byla spousta casu a elanu, ale nebyly prachy na vybaveni a soucastky, ted je to naopak
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Edit: Teď mi najely fotky. Tak já mám trošku jinou, s výkonnějším koncem. Ale jinak v principu to samé.