Výměna baterky v hodinkách

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#46 Příspěvek od Celeron »

Tak hodně shnilý to nemám. Ale strojek je dost jinej než ten na trubce. No budu ještě den bádat a pak to zahodím.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Zaky

#47 Příspěvek od Zaky »

Pokud bys potřeboval soustružit nějakou tenkostěnnou plochou libovku, tak to se dá tak, že se vysoustruží do kusu bajláku negativ a do něj se obrobek zalepí epoxidem. Pak se obrobí, co je třeba, celé se to ohřeje, epoxid se pustí a je to. Akorát se na tom trochu blbě měří, chce to si změřit dopředu ten negativ proti ploše kolem a pak měřit taky k té ploše.
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
BOBOBO

#48 Příspěvek od BOBOBO »

Zase 4 stránky nanic . Někdo se zde něco dozvěděl ? od topenáře určitě nic ... Škoda .
tiktak1953

#49 Příspěvek od tiktak1953 »

Celeron,mozes sa hanbit!Pozri si dobre aj teraz moje dva obr.od vrchu!Co si inac rozobal ako som ti napisal?Nezaujimas ma,nebalamut tu druhych ako jezevec,a este niekto!
Najdi rozdiel v tej casti riadenia ruciek na oboch obrazkoch a oznac to,daj to sem,inac si zbabelac!Lebo ja v tam nevidim rozdiel,zeby sa vyberal klucč inač!!!Pritom som robil ich vela.
------------------------
Baterka tam ide 1,5,ty si pustal 3V ak sa nemylim niekde na blok.Neak pozorne som to ani cele necital.
Přílohy
IMG_20231123_215553.jpg
IMG_20231123_215553.jpg
o je toto za páku s botkou..png
o je toto za páku s botkou..png
IMG_20231123_215531.jpg
IMG_20231123_215531.jpg
Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
Celeron

#50 Příspěvek od Celeron »

BOBOBO píše:Zase 4 stránky nanic . Někdo se zde něco dozvěděl ? od topenáře určitě nic ... Škoda .

Tak hlavně žes ty tolik přispěl. :roll:
Jirka

Celeron

#51 Příspěvek od Celeron »

tiktak1953 píše:Nezaujimas ma,nebalamut tu druhych ako jezevec,a este niekto!

Tak když tě nezajímám, tak proč reaguješ a stále sem píšeš něco, co je dávno vyřešený? A co s tím má společnýho Jezevec?

Řeším tady elektroniku hodinek. Rozhejbal jsem displej, shnilý spoje a pájení. Ale při nastavování času jde nastavit jen Su, Mo, Tu, We a pak to zase skočí na Su. Am 0-12 hodin nastavit jde, ale Pm 0-12 jde jen 0-3 a pak je znova Am 0-12.
Vteřinovka nejde vůbec.
Zjevně je něco shnilýho v elektronice pod flusancem. Takže na vyhození.
Jirka

Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“