NEVO Magic PRO LPG pokročilé precizní nastavení map
Moderátor: Moderátoři
Jak to máš daleko do Moravskejch Budějovic, nebo do Boskovic? V MorBudějkách sídlí Karel Barták, asi největší tuzemskej machr na zástavby víceválcovejch LPG sad, dělal "do plynu" rollsy, humvee, jaguáry - všecko možný. Kontakt na něj se dá najít na webu. A v Boskovicích je zas vyhlášenej fanda na italský sekvence Tartarini, kontakt na něj bych ti musel opatřit od kámoše, kterej k němu jezdí doslova desítky let.kybrex píše:Jede to normálně, akorát to rozsvítí vcelku brzo helikoptéru/pečený kuře MIL/check engine. A pocitově mě přišlo, že na benzín to jede trochu líp za plynem, ale to nemám změřený, spíš to bude placebo. Ale měl jsem obavy, abych nepodpálil ventily (je jich tam 40 kousků a ty sací jsou drahý jak když jsou z platiny)
A kutilmile - nelituju tě
Moravské Budějovice nebo Boskovice nejsou za rohem, ale není to ani nijak extrémně daleko.
Hulí se mi po startu z levého podběhu, marně se snažím přijít na to, co to je - díky za tip.
S dosahováním dokonalosti mám problém spíš v tom, že bych skončil s autem rozebraným do šroubku a už bych to nikdy nesložil do funkčního stavu, protože furt je co zlepšovat. Spokojím se s nedokonalým, ale nesmí to bejt fušařina.