Nelze se mi dovolat.

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
dracekvo

#16 Příspěvek od dracekvo »

Jedno zazvonění a obsazovací tón znanemá, že to aktivně odmítl samotný telefon.

Pořádně projít nastavení.
Já mám v telefonu více voleb. Aut. blokování skrytých čísel, můj vlastní black list, automatický black list podle nějaké databáze.

Může to být součástí i nějaké rádoby zabezpečovací aplikace.
Jarek443

#17 Příspěvek od Jarek443 »

Podobna věc se mi stala s telefonem Xiaomi. Telefon ma tu ficurku, ze si muzu u každého číslo zvlášť nastavit presmerovani do hlasové schránky. Nevím jak, ale telefon nebo možná já jsem aktivova onu volbu a naraz se mi jedno dotycne cislo nemohlo dovolat a ostatní ano. A protože nemam aktivní hlasovou schránku, slyšel pouze obsazovací tón.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od workhard »

Taky se mi to stalo, nešlo se dovolat bejvalce, pomohlo u ní smazat a udělat nový kontakt.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Kvicala_r

#19 Příspěvek od Kvicala_r »

Jarek443 píše:Podobna věc se mi stala s telefonem Xiaomi. Telefon ma tu ficurku, ze si muzu u každého číslo zvlášť nastavit presmerovani do hlasové schránky. Nevím jak, ale telefon nebo možná já jsem aktivova onu volbu a naraz se mi jedno dotycne cislo nemohlo dovolat a ostatní ano. A protože nemam aktivní hlasovou schránku, slyšel pouze obsazovací tón.

Dnes jsem narazil na obdobný problém, na kartě kontaktu je v androidu volba Nastavení kontaktu - Směrovat do hlasové schránky.
Pokud si to někdo omylem aktivuje, volající číslo tohoto kontaktu pak okamžitě padne do obsazeného tonu a Tobě se nic neukáže.
Věřím, že smazáním a vytvořením kontaktu ta volba bude v defaultu vypnutá.
Eleman

#20 Příspěvek od Eleman »

Kvicala_r píše:
Věřím, že smazáním a vytvořením kontaktu ta volba bude v defaultu vypnutá.

Tak tomu raději nevěř a oprav/změň nastavení pro toto číslo
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
robo

#21 Příspěvek od robo »

Taky přidám něco. Před pár dny hovor s kámošem. Já doma a Samsung S23U a T-M on taky nějaký samsung a VD. Kecáme kecáme a najednou hovor ukončen. Tak mu volám obratem zpět a aniž bych slyšel nějaký tón tak hovor ukončen. Ještě jednou a to stejný. Takže jsem volal na další jiná čísla a taky žádný zvuk vyzvánění či obsazovací tón. Prostě během vteřiny hovor ukončen. Nějak mě to nerozhodilo, dnes je volání až to poslední co se po telefonech chce k tomu je to složité zařízení a pak to občas zahapluje. Pomůže dát režim letadlo a pak ho vypnout. Dojde k znovu přihlášení do sítě a zas to začne fungovat. Není to poprvé neděje se to často a dělo se to i na předcházejícím tel zn. Samsung. Výměna sim nepomohla.
mi-ro

#22 Příspěvek od mi-ro »

Pokud se mi objeví podobný problém, provedu restart telefonu. Většinou pomůže. Vždyť je to jen blbej počítač.
..to bude jen ňákej odpůrek
matahari

#23 Příspěvek od matahari »

T-Mobile (a určitě ne jediný) má časté výpadky, protože to není 100% garantovaná služba. Stačí se také podívat na komentáře dál do minulosti.
Kdo má u nich např. nějaký dohledový systém (korporáty apod.), tak ví, že v noci mezi 2-3 hodinou dochází často k restartům, ať už z důvodu preventivních nebo po aktualizacích a ne pokaždé se všechny zařízení připojí, takže se musí také restartovat.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“